TIL SPANIA?: Harry Kanes målteft vekker oppsikt også blant de største klubbene i verden. (AP Photo/Jon Super)
TIL SPANIA?: Harry Kanes målteft vekker oppsikt også blant de største klubbene i verden. (AP Photo/Jon Super)

Fotballryktene: – Harry Kane kan bli lagkamerat med Martin Ødegaard

Og Manchester United ser på Hugo Lloris som David de Gea-erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet er stengt for denne gang. Men det betyr ikke at det er stille på ryktebørsen.

Allerede nå svirrer ryktene rundt noen av de største navnene Fotball-Europa har å by på. Vi skal prøve å holde deg oppdatert på alle de heteste spekulasjonene frem til kjøpefesten starter på ny 1.juni.

Manchester United var ikke spesielt aktive i det forrige vinduet, men ifølge Daily Express skal Louis van Gaal allerede være i gang med å planlegge sommerens innkjøp. Avisen skriver at klubben hadde speidere på plass da Palermo møtte Inter Milan forrige søndag for å se på Palermos angriper Paulo Dybala. Spissen skal koste rundt 300 millioner kroner.

Det er lenge blitt spekulert i fremtiden til Manchester Uniteds sisteskanse David de Gea. Keeperen har lenge blitt linket til Real Madrid samtidig som det er blitt snakket om at Victor Valdés skal ta over ansvaret mellom stengene på Old Trafford. Men nå skriver Daily Express at Louis van Gaal skal være interessert i å hente Hugo Lloris fra Tottenham for rundt 250 millioner kroner dersom de Gea skulle forsvinne hjem til Spania.

Lloris er imidlertid ikke den eneste som har vist frem strålende spill for Tottenham den siste tiden. Harry Kane virker ustoppelig om dagen - noe som også har blitt oppdaget utenfor balløya. Ifølge Daily Mail skal Real Madrid ha vært på plass og sett den engelske målmaskinen hele tre ganger, og dermed kan det være aktuelt at 21-åringen går samme vei som Gareth Bale og Luca Modric har gjort før han.

Chelsea skal ha rettet blikket mot Italia. José Mourinho vil nemlig hente angriperen Mauro Icardi  fra sin gamle klubb Inter. Ifølge London Evening Standard nekter 21-åringen å skrive under en ny avtale med den italienske storklubben.

Tottenham har vist strålende form den siste tiden - i alle fall helt til de gikk på tap mot Liverpool tirsdag kveld. Mauricio Pochettino har imidlertid store planer om å bygge videre på mannskapet sitt. Argentineren vil nemlig hente sin landsmann Emanuel Mammana fra River Plate til sommeren. 19-åringen er tiltenkt en midtstopperplass.