RONNY ROAR: Celtic-manager Ronny Deila feirer seier over Rangers på Hampden Park. REUTERS/Russell Cheyne
RONNY ROAR: Celtic-manager Ronny Deila feirer seier over Rangers på Hampden Park. REUTERS/Russell Cheyne

Rekdal tipper seier til Ronny Deila

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen til 5,5 ganger innsatsen - Sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MAN UTD - BURNLEY (0-1) (PREMIER LEAGUE) H: 1,72 U: 3,50 B: 3,25
United berget 1-1 mot West Ham med et nødskrik i helga, da Daley Blind scoret to minutter på overtid. Dermed er United på fjerde plass, ett poeng bak Southampton som har klart å klatre opp igjen på Champions League-plass. Her er United klokkeklare favoritter, dog. De har nest best hjemmeform i serien denne sesongen. Burnley ga bort en tomålsledelse hjemme mot WBA, og står med tre strake tap før det. Tidligere har de vist en egenskap til å komme tilbake når de har havnet under, den er det lenge siden vi har sett noe til. Skadesituasjonen til United er god. Kun Michael Carrick er ute med skade, i tillegg til at Luke Shaw må sone karantene. Burnley startet med samme lag tiende kamp på rad mot WBA, men nå må de bytte ettersom Dean Marney er ute for sesongen med en kneskade. Burnley får her ett mål å gå på, men Rekdal tror United vinner med to mål eller bedre.

NOTTINGHAM FOREST - WIGAN (CHAMPIONSHIP) H: 1,90 U: 3,15 B: 3,40
Det så ekstremt lovende ut for Nottingham Forest tidlig i sesongen, så begynte formen å falle. Resultatene uteble, og manager Stuart “Psycho” Pearce fikk sparken. Dougie Freedman fikk en god start med 3-2 over Brighton på bortebane sist. Opprykkstoget har gått, men det er godt håp om at Forest ikke skal synke helt ned i nedrykkssumpa i det minste. Wigan kom på femteplass forrige sesong, men de valgte altså å sparke Uwe Rösler etter at formen dabbet av i november, etter en meget god start. Kontroversielle Malky Mackay tok over, han har kun fått inn to seire siden da. De har ikke vunnet på de syv siste, og tapte 1-3 for topplaget Bournemouth sist. De bare syv poeng bak trygg plass, og bare to poeng foran elendige Blackpool. Dette kan fort ende med nedrykk for Mackay og Wigan.

PARTICK THISTLE - CELTIC (SPL) H: 3,30 U: 3,50 B: 1,70
Denne kampen ble opprinnelig avlyst grunnet oversvømt bane. Partick Thistle er en liten klubb i fotballgale Glasgow. De ligger på niende plass i en ganske svak serie, og røk ut av cupen med 1-2 for highlands-laget Inverness sist. Ikke i nærheten av å ha ressurserne til storklubbene i byen, som suger opp omtrent alt. Tok en flott 5-0 seier over Hamilton, ellers har det vært ganske dårlig den siste tiden. Tapte også for St. Mirren hjemme nylig. Ronny Deila og Celtic har et møte med St. Johnstone til helga før en av sesongens store gulrøtter kommer i form av et Inter med formsvikt. Deilas popularitet er sterkt økende, og begynner å se mer og mer komfortabel ut i sjefsrollen etter en noe nølende start i storklubben. Celtic ligger på topp á poeng med Aberdeen, men med to kamper mindre spilt. Celtic har vunnet med to mål eller bedre fire av de seks siste kampene. Holdt nullen i syv strake.