Kevin Vågenes som Anton Evell i «Suksesskolen».
Kevin Vågenes som Anton Evell i «Suksesskolen».

TV 2 Humors suksessoppskrift

Rykende ferske episoder av «The Tonight Show with Jimmy Fallon» og den splitter nye, norske humorserien «Suksesskolen» vises når TV 2 Humor lanseres den 2. mars.

- Vi er veldig stolte over at nettopp Kollektivet-gjengen fronter kanalen i premiereuken, sier Nina Lorgen Flemmen i TV 2.

- Vi gjør det enklere for seerne å finne veien frem til det innholdet de ønsker seg. Humor som sjanger fenger bredt hos de norske seerne, og dette ønsker vi å rendyrke med den første,norske kanalen hvor du får 100 prosent humor døgnet rundt. Vi ønsker å være et drivhus for nye norske komikere og neste år vil vi lansere flere norske konsepter, forteller Nina Lorgen Flemmen som er direktør for internasjonale innkjøp og sjangerkanalene hos TV 2.

«Suksesskolen» er produsert av Espen Eckbos produksjonsselskap Seefood TV, som står bak noen av Norges største humorsnakkiser de siste årene. Serien er en spin-off av humorfenomenet «Kollektivet», og denne talentfulle komikergjengen byr på leken, nyskapende humor, og ikke minst imponerende og kreative musikkvideoer.

Denne gang er humoren pakket inn i en humormusical i seks deler. I serien møter vi Jon som lever i et samfunn der det eneste som betyr noe, er å oppnå suksess. Gjør du ikke det, ender du opp som «vanlige folk» - en skjebne verre enn døden. På premieredagen sendes første episode, og resten av uken frem til og med lørdag går hele serien som et premiere-event.

I rollene finner du Fridtjof Stensæth Josefsen, Sebastian Brynestad, Jakob Schøyen Andersen, Kevin Vågenes, Cecilie Steinmann Neess.

Hver mandag til fredag byr TV 2 Humor på «The Tonight Show med Jimmy Fallon». Programmet sendes kun en dag etter det er vist i USA.

- “The Tonight Show with Jimmy Fallon” er et kupp. Showet som tidligere ble ledet av legenden Jay Leno, har tatt helt av i USA etter at Jimmy Fallon tok over. Komikeren har vunnet både Emmy og Grammy-priser. Og ved at vi sender showet så raskt etter USA, sørger vi for dagsaktuelt humorinnhold hos oss, sier Lorgen Flemmen.

I tillegg vil du kunne se sitcoms som “2 Broke Girls”, “Modern Family”, “Fresh Prince Of Bel Air” , humorklipp- showet “What Went Down”, “That '70s show”, “New Girl”, “South Park”, “Cleveland Show”, “The Millers” og “My Name Is Earl”.

TV 2 Humor har også filmer frontet av verdens beste humorister. “The Dictator” med Sacha Baron Cohen, “The Guilt Trip” med Seth Rogen og “Yes Man” med Jim Carrey, Zooey Deschanel og Bradley Cooper er bare noen av titlene som kommer på kanalen.

- De som liker humorprogrammer er ofte på jakt etter uforpliktende serier, talkshow og filmer som er lett tilgjengelige og lette å like. Uforpliktende moro, egentlig. Amerikanere kaller dette gjerne «time well wasted» - dette er også veldig beskrivende for TV 2 Humor. Av og til er alt du trenger en god latter. På TV 2 Humor skal du kunne le når som helst – døgnet rundt. Og sånn sett gjør vi dette «bare for moro skyld», sier Lorgen Flemmen.