DANSK DYNAMITT: Tottenham vil at Christian Eriksen skal signere ny langtidskontrakt med klubben.
DANSK DYNAMITT: Tottenham vil at Christian Eriksen skal signere ny langtidskontrakt med klubben.

Spurs vil tilby Eriksen superlønn

Tottenham åpner lommeboken for å beholde Christian Eriksen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham har nylig sikret seg langtidskontrakter med toppscorer Harry Kane og keeper Hugo Lloris.

Tilbyr superlønn
Nå ønsker klubben å forlenge med nok en viktig spiller. Danske Christian Eriksen har vært god for Tottenham denne sesongen og står blant annet bokført med ni seriemål. Ifølge danske EkstraBladet lokker London-klubben med solid lønnsøkning for å få 22-åringen til å signere ny kontrakt.

Eriksens nederlandske agent, Martin Schoots ville egentlig vente til etter sesongslutt med forhandlingene, men Spurs-formann Daniel Levy ønsker å beholde sin danske juvel og åpner lommeboken for å få det til. Ifølge den danske avisen skal en ny avtale sikre Eriksen en lønnspakke på rundt 35 millioner kroner i året.

Danskens nåværende kontrakt går ikke ut før i 2018, men Tottenham og Mauricio Pochettino vil gjerne signalisere hvem de ønsker å bygge laget sitt rundt.

– Det er viktig for oss å hele tiden se på hvordan vi bygger fremtiden i denne klubben. Vi diskuterer hele tiden kontrakter med flere av våre spillere og de som gjør det bra, skal naturligvis også belønnes, sier den argentinske manageren i et intervju med BBC.

Flere av klubbens unge profiler – deriblant nevnte Kane, Ben Davies, Eric Dyer og Kyle Walker – har kontrakter som strekker seg til 2019 og 2020.