LATTERLIGGJØRES: Fangevokterne får gjennomgå på sosiale medier, etter at de ble forført og dopet ned. Nå må de i tillegg tåle å bli siktet i saken. Foto: Politiet/TV 2-montasje.
LATTERLIGGJØRES: Fangevokterne får gjennomgå på sosiale medier, etter at de ble forført og dopet ned. Nå må de i tillegg tåle å bli siktet i saken. Foto: Politiet/TV 2-montasje.

Kvinner i sexy politiuniformer forførte og dopet fangevokterne – 26 slapp fri 

Den brasilianske kvinnen gjorde alt for at den ransdømte kjæresten skulle slippe ut fra fengsel. Nå ler en hel verden av de amorøse fangevokterne. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til torsdag troppet to kvinner opp i et brasiliansk fengsel kun iført bittesmå, sexy politiuniformer. De klarte deretter å godsnakke med vaktene, som de deretter skjenket og og overtalte til å slippe dem inn bak murene. Ifølge den britiske avisa The Telegraph skal kvinnene ha fristet med sexorgie. 

Bundet nakne 

Dagen etter ble vaktene funnet nakne og bundet med håndjern. De husket lite av hva som hadde skjedd kvelden før. Det som var sikkert var at både de sexy damene i frekt undertøy og 26 av fangene var borte, skriver CNN

Hendelsen skjedde i fengselet i Nova Mutum, nær Cuiaba i det sentrale Brasil. 

Dopet ned

Historien bekreftes av talsmann Willian Fidelis fra delstatens justissekretariat. Han forteller at det ble funnet utfordrende politiuniformlignende undertøy på stedet. De fant også tomme whisky-flasker, som de mener har inneholdt sterkere midler enn bare alkohol. 

– Det var planen deres å dope ned fangevokterne. De husker ingenting etter at de drakk av whisky-flasken. Den ene sov hele ettermiddag og kunne ikke bli avhørt, sa politisjef Angelina de Andrades Ferreira på en pressekonferanse. Saken har fått enorm oppmerksomhet i lokale medier. 

Latterliggjort på nett 

Et bilde av en av de nakne fangevokterne har gått sin seiersgang på sosiale medier. Det er sannsynligvis en av politimennene som fant dem, som har lagt ut bildet. 

Fengselsdirektøren var også til stede under da hendelsen skjedde. Han skal imidlertid ha sovet og ikke deltatt i festlighetene. 

Politiet har pågrepet elleve av de rømte fangene. Flere av de hadde tatt med seg våpen fra fengselet på veien i ut i frihet. 

En av kvinnene er kjæreste med en av de innsatte som ble sluppet fri. Det er ikke kjent om han er blitt pågrepet. Politiet mistenker at det er denne fangen, Bruno Amorim (18) som sto bak planleggingen. Han sitter inne for drapsforsøk, ran og ulovlig våpenbesittelse. 

Fangevokterne sitter nå  i varetekt. De er siktet for å ha bidratt til fengselsflukt og for å ha opptrådt uforsvarlig.