Se Petter Northugs VM-sang

Jack Taylor og Mo har laget Petter Northugs VM-sang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få idrettsutøvere vekker like mye interesse i Norge som Petter Northug. Langrennsesset er i vinden både i og utenfor sporet før VM i Falun braker løs 18. februar. 

Nå kan TV 2 eksklusivt presentere en rykende fersk musikkvideo med Petter Northug før VM i Falun. Jacob Øyre Gundersen, kjent under artistnavnet Jack Taylor, har sammen med Mohamed «Mo» Abdi Farah laget sangen «Rise Again».

– Det er en låt om å reise seg og slå tilbake. Jeg har blandet rock og house på en måte som er ment å gi ham et ekstra «kick» i sporet. Jeg håper han hører på låta når han varmer opp i Falun! sier Gundersen.

Se musikkvideoen i videovinduet øverst på siden!

Dette er ikke første gang Gundersen lager en sang til Northug. De to ble kjent for drøyt fem år siden da Northug selv hadde en gjesteopptreden i bandet til Gundersen. Før VM i Oslo i 2011 laget bandet en låt til mosbyggen med tittelen «Trøndersk Dynamitt»

Da Gundersen hadde bursdag i høst, ringte Northug til ham. I samtalen spurte Northug om Gundersen kunne lage en ny VM-låt til ham. Resultatet er altså sangen «Rise Again».

Les mer om Jack Taylor på Facebook-siden hans! 

LAGET NORTHUG-SANG: Jack Taylor er bare 17 år, men allerede godt i gang med musikk-karrieren.
LAGET NORTHUG-SANG: Jack Taylor er bare 17 år, men allerede godt i gang med musikk-karrieren.