PARTNERE: Bobbi Kristina Brown (21) og Nick Gordon (24) har hatt et turbulent forhold. (FOTO: SCANPIX)
PARTNERE: Bobbi Kristina Brown (21) og Nick Gordon (24) har hatt et turbulent forhold. (FOTO: SCANPIX)

Ektemannen sjalu på Bobbi Kristinas (21) berømmelse

Nick Gordon (24) føler han fortjener like mye oppmerksomhet som kona.

For litt over en uke siden ble Bobbi Kristina Brown (21) funnet livløs med ansiktet ned i et badekar. Scenarioet er skremmende likt som da moren hennes, Whitney Houston, ble funnet død i 2012.

Ufine historier

Kort tid etter at Bobbi Kristina ble funnet, ble det klart at skadene hun pådro seg er så store at alt håp er ute

Samtidig som familien opplever en ny tragedie, sirkulerer det den ene historien verre enn den andre om Bobbi Kristinas ektemann, Nick Gordon. 

Voldelig

I følge kilder nær paret er det ingen hemmelighet at forholdet dem to i mellom har vært turbulent, og en av grunnene til den voldelige oppførselen hans er sjalusi. Det skriver TMZ.com.

Gordon, som ble tatt inn i familien av Whitney Houston, føler seg like mye som et av Houstons barn, og skjønner ikke hvorfor Bobbi Kristina får mer oppmerksomhet enn hva han gjør.

Avslo tilbud

Nylig skal de ha prøvd å få sitt eget TV-show, men da han ikke ble tilbudt samme betingelser som henne, avslo de tilbudet.

Etter den tragiske hendelsen med Bobbi Kristina, har faren hennes, Bobby Brown, sendt ut en pressemelding der han hevder at datteren aldri giftet seg med Gordon.

Under etterforskning

Familien krangler også om hvordan begravelsen skal foregå.

Vennene sier at de skjønner godt hvorfor Gordon flere ganger har vært under etterforskning for voldelig oppførsel mot Bobbi Kristina Brown.