Jarle Bernhoft: – Jeg kjedet meg ganske mye under Grammys

Det ble ingen Grammy-statuett på den norske musikeren.

Natt til mandag norsk tid var det duket for Grammy i Los Angeles. Norge kunne smykke seg med hele syv nominasjoner, men måtte gå tomhendt hjem.

Hektisk dag

TV 2 var tilstede under utdelingen, og fikk møte Bernhoft på en eksklusiv etterfest, hvor han skulle opptre. Stjernen selv ble sittende fast i trafikken, og kom for sent til sin egen konsert.

– Dagen har vært helt sinnssykt hektisk. Det starta med rød løper, og det er ikke helt som på Spellemannsprisen, for å si det sånn, forteller Bernhoft som satt i salen med stjerner som Beyoncé, Sam Smith, Rihanna, Paul McCartney og Kanye West.

– Det var kjedelig

Han har fått mye oppmerksomhet også i utlandet, etter å ha blitt nominert som første ikke-amerikaner til kategorien beste RnB-album.

SANKET INN FIRE PRISER: Sam Smith mottar pris og klem fra Stevie Wonder og Jamie Foxx under Grammy-utdelingen i Los Angeles. Foto: Scanpix.
SANKET INN FIRE PRISER: Sam Smith mottar pris og klem fra Stevie Wonder og Jamie Foxx under Grammy-utdelingen i Los Angeles. Foto: Scanpix.

– Selve utdelingen var over på et blunk, så jeg må innrømme at jeg satt og kjedet meg litt på resten av seremonien. 

Likevel fikk nordmannen en minneverdig kveld, med noen uforglemmelige opptredener.

– Usher gjorde en helt fantastisk opptreden, Sia sin idé på å lage live musikkvideo var dritkul, jeg synes det var helt magisk, og det var mange fine ting. Men du vet, med reklamepauser og mye venting blir det ganske kjedelig.

En stor seier

– Ble du starstrucked?

– Jeg må innrømme at da Sam Smith gikk opp på scenen for fjerde gang, og fikk en klem av både Stevie Wonder og Jamie Foxx, så tenkte jeg at «jeg må jo prøve å komme dit neste år», sier han til TV 2. 

Selv om det ikke ble noen pris på Bernhoft i denne omgang, er han beæret over å bli nominert. 

– For meg er dette en seier, sier han.