Göteborg, SVERIGE 20120313.
Jubel etter at Mathis Olimb (2 f.v.) scoring i midtperioden som ga Frölunda 2-1-seier over Brynäs i kvartfinalen i det svenske sluttspillet i ishockey tirsdag.
Foto: ADAM IHSE / Scanpix
Göteborg, SVERIGE 20120313. Jubel etter at Mathis Olimb (2 f.v.) scoring i midtperioden som ga Frölunda 2-1-seier over Brynäs i kvartfinalen i det svenske sluttspillet i ishockey tirsdag. Foto: ADAM IHSE / Scanpix

Sjekk Rekdals hockeykupong

Tipper seier til "norskelaget" Frölunda og de finske mesterne Kärpät!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ÄSSÄT - KÄRPÄT (LIIGA40) H: 2,85 U: 3,70 B: 1,90
Kärpät leder ligaen med 88 poeng fra 45 kamper, syv foran JYP som har to kamper mere spilt. Ting ser meget bra ut for den seiersvante klubben som har eksportert en hel haug NHL-spillere. Kärpät er regjerende seriemestere, og ser ut til å bli det igjen. De tapte 2-3 for Espoo Blues sist, men vant tre på rad før det. Ässät er nede på åttende plass, og der er det meget jevnt. Trenger ikke mange seire på rad for å klatre. Har også vist gode takter med tre strake seire over KalPa, Saipa og Pelicans. Saipa er middelmådige og Pelicans er forholdsvis svake. Blir tøffere motstand her, og selv om Ässät har hjemmekamp er Kärpät rettmessige favoritter.

FRÖLUNDA - HV71 (SHL) H: 1,85 U: 3,70 B: 2,95
Toppkamp hvor tredjeplasserte Frölunda møter HV på fjerde. Kun ett poeng skiller lagene, og vinneren kan passere Växjö og ta andreplassen på tabellen bak suverene Skellefteå. Dette er viktig posisjonering med tanke på hjemmebanefordel i sluttspillet. Frölundas Mathis Olimb og Mats Rosseli Olsen har vært i Danmark og spilt tre landskamper på tre dager med Isbjørnene, og er nok slitne i bena. Det samme gjelder selvsagt andre landslagsspillere på de disse lagene. Det er ingen tid til å hvile her. Hjemmelaget tapte 2-4 sist og må slå tilbake i storkampen hjemme i Scandinavium her. De står allerede med to strake hjemmeseire over Modo og Färjestad. HV71 har vunnet fire av de siste fem kampene, sist gikk de på et knepent straffetap borte mot Skellefteå. Det er knallsterkt. Rekdal tror Olimb og co. tar sin andre strake hjemmeseier.