Dødballmarerittet fortsetter for Burnley

West Bromwich gikk fra 0-2 til 2-2 på dødballer mot Burnley. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Burnley - West Bromwich 2-2

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst i saken. 

Burnley fortsetter å slippe inn mål på defensiv dødball. Hjemmelaget hadde tilsynelatende full kontroll på kampen og ledet 2-0 etter en halv time på Turf Moore. West Bromwich var dødelige effektive og scoret to mål på to cornere. Dermed endte det med 2-2 og poengdeling. Burnley klatret forbi Hull og opp på trygg plass på tabellen. 

Ings-show
Burnley åpnet kampen klart best og det var derfor fullt fortjent da 
Ashley Barnes etter elleve minutter headet Burnley i ledelsen fra fem meter.

Etter scoringen foretok Tony Pulis et bytte. Ut gikk Victor Anichebe – inn kom WBAs storscorer Saido Berahino. Gjestene kom litt mer med i kampen, men de klarte ikke å spille seg til de store sjansene.

Så, etter drøye 30 minutter var det igjen duket for Burnley. Denne gangen ved Danny Ings. 22-åringen, som var linket til både Spania og til Liverpool før Deadline Day, doblet ledelsen for vertene med et nydelig hodestøt etter et innlegg fra George Boyd. Det var hans åttende Premier League-mål denne sesongen.

Dødball = mål
Det var kun ett lag på banen resten av omgangen, men Burnley og defensive dødballer betyr som regel baklengsmål. Denne kampen var intet unntak. Gjestene fikk en corner og Chris Brunt stanget en redusering like før pause. Det var Burnleys trettende baklengsmål på defensiv dødball denne sesongen.

Burnley var ikke like dominerende i andre omgang, men det var dette med dødballer da. Etter 67 minutter fikk Brown Ideye gå opp helt alene og heade corneren til Brunt i mål. Dermed stod det 2-2 og dødballmarerittet var et faktum for hjemmelaget.

West Bromwich var mye bedre i andre omgang og på slutten ble det en meget åpen kamp. Begge lagene jaktet et vinnermål. Nærmest var Berahino med en stor sjanse like før slutt, men kampen ebbet ut med 2-2.