Atlético ydmyket Real Madrid

De røde og hvite kun fire poeng bak byrivalen i La Liga.

Atlético Madrid - Real Madrid 4-0:

Atlético Madrid var nesten nødt til å vinne lørdagens derby for å ha noen sjanse til å forsvare seriegullet. Diego Simeones menn svarte med å rundspille Reals stjerner og vant til slutt 4-0.

Tiago, Saúl Ñíguez, Antoine Griezmann og Mario Mandzukic scoret målene, men det både kunne og burde vært flere, for det var mange hakk mellom de to Madrid-lagene i lørdagens kamp på Vicente Calderón.

Hjemmelaget, som vant serien sist sesong, var under stort seierspress, og laget svarte med en av sesongens beste kamper.

Der Atléticos spillere kjempet som besatte, sto Real-spillerne nærmest og ventet på at en lagkamerat skulle gjøre jobben de selv ikke gadd. Det straffet seg til gagns.

Det var spilt 14 minutter da veteranen Tiago satte dagens første mål bak Iker Casillas. Ballen endte i returrommet, og Tiago hamret den i mål via Casillas, som kunne reddet selv om han var dekket.

Bare fire minutter senere ble ledelsen doblet, denne gangen gjennom innbytter Ñíguez. Han måtte erstatte en skadd Koke etter ti minutter, og det tok ikke lang tid før han markerte seg. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2