DEBUT: Spissen Elías Már Ómarsson kan debutere for Vålerenga mot Stabæk på Nadderud kunsgress. Foto: VIF-FOTBALL.NO
DEBUT: Spissen Elías Már Ómarsson kan debutere for Vålerenga mot Stabæk på Nadderud kunsgress. Foto: VIF-FOTBALL.NO

Nysigneringer fra start på Nadderud

Både nysignering Elias Mar Omarsson og prøvespiller Gary Martin får spilletid på Nadderud.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se kampen direkte på TV 2 Sumo fra kl. 14.00!

Det er et revansjesugent Stabæk som tar imot Vålerenga på Nadderud kunstgress i dagens TV 2 Sumo-sendte treningskamp. Lagene møttes også til treningskamp før 2014-sesongen i en kamp hvor Vålerenga til slutt vant 3-1.

Også i Tippeligaen trakk Vålerenga det lengste strået. VIF-gutta vant 3-0 på Nadderud og 3-2 på Ullevaal

Nye fjes

Både nysigneringen Elias Mar Omarsson og prøvespiller Gary Martin vil ifølge VIFs nettsted få spilletid på Nadderud. 

Islandske Omarsson er hentet til Oslo-klubben fra Keflavik. Vålerenga har fulgt den 20-årige islendingen en stund og han går rett inn i VIFs A-stall.

– Han gjorde et solid inntrykk og har stått høyt på lista over aktuelle nysigneringer. Han er en spiller som kan bekle alle posisjoner framover i banen, med både stor fart, teknikk og spilleforståelse. Elías kommer til å passe godt inn, sier Rekdal.

Gary Martin fra KR Reykjavik har vært på prøvespill hos Vålerenga torsdag og fredag. I dag kan han få sjansen på Nadderud mot Stabæk. Den 24 år gamle engelskmannen har vært toppscorer i den islandske toppserien og har scoret 30 mål på 54 kamper for KR Reykjavik. Ifølge Rekdal er han en av flere kandidater til å bli Vålerengas nye storscorer.

– Vi har andre spisser i kikkerten også, men vil først prøve ut dette. Vi har gode rapporter fra Island, sier Rekdal til VIFs nettsted.

Innstilt på revansj

Bob Bradleys menn tapte hjemme mot Fredrikstad i sesongens første treningskamp og ønsker å revansjere tapet mot Vålerenga.

– Vi er et lag som stenger av og gjør det vanskelig for motstanderne, og prøver å spille kjapt og skape sjanser når vi har ballen, sier Bob Bradley til Stabæks nettsted, før kampen.

Treningskampen mot VIF er den nest siste før Stabæk vender nesen mot USA, hvor de skal møte Chicago Fire, Vancouver Whitecaps FC og Portland Timbers under en treningsleir i Portland.

Se kampen direkte på TV 2 Sumo fra kl. 14.00!