DEBUTERER SOM INNBYTTER: I følge spanske journalister, får Martin Ødegaard sin Castilla-debut søndag. Her fra treningskamp denne uken. Foto: GETTY IMAGES
DEBUTERER SOM INNBYTTER: I følge spanske journalister, får Martin Ødegaard sin Castilla-debut søndag. Her fra treningskamp denne uken. Foto: GETTY IMAGES

Tror Ødegaard starter som innbytter i debuten

Spanske journalister med Real Madrid som spesialfelt er sikre på at Ødegaard får sin debut søndag og hevder at han nå regnes som en del av førstelaget.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MADRID (TV 2): Onsdag fikk Martin Ødegaard sin uoffisielle debut for Real Madrid Castilla i en treningskamp.

Søndag kan han få sin offisielle debut når Real Madrid Castilla tar i mot Athletic Bilbaos B-lag hjemme på Estadio Alfredo di Stefano.

Nordmannens uoffisielle debut ble spilt for lukkede dører, men rapportene fra oppgjøret sier at Ødegaard gjorde en god figur i de 60 minuttene han spilte og han var involvert i Castillas første mål.

Til tross for å ha vist gode takter i sin første kamp, er ikke unggutten garantert startplass mot Athletic Bilbaos B-lag på søndag.

–Han kommer til å spille på søndag, men jeg tror ikke han starter kampen. Han kommer nok til å bli benyttet som innbytter, sier La Sexta-journalisten José Luis Sánchez til TV 2. 

TV 2 sender Martin Ødegaards mulige debut på søndag med studiosending fra kl. 15.30. Kampen starter kl. 16 og sendes på Sportskanalen og Sumo. Real Madrid TV er en 24/7 TV-kanal med nyheter og en rekke livekamper fra klubbens avdelinger.

På fredagens pressekonferanse var det ikke mulighet til å stille manager Carlo Ancelotti om Ødegaards mulige debut søndag, men spanske journalister er sikre på at han får spilletid mot Athletic Bilbaos B-lag. 

– Ødegaard er en del av førstelaget

På Real Madrids trening fredag deltok ikke Ødegaard på førstelagets trening, men det hevdes at nordmannen nå regnes som et fullverdig medlem av førstelagsstallen.

– Han deler garderobe på Valdebebas med førstelagsspillerne. Det er det ikke mange andre som får lov til, sier Marca-journalisten José Felix Díaz til TV 2. 

– De har gitt ham det samme utstyret som førstelagsspillerne og under førstelagets kamper sitter han på ærestribunen på stadion. Det eneste som mangler nå er en Audi, avslutter han.

Mener Zidane kan trene en storklubb

Carlo Ancelotti fikk ikke spørsmål Martin Ødegaard på fredagens pressekonferanse, men på spørsmål om Ødegaards trener på B-laget er rustet til å trene en større klubb, er han krystallklart. 

– Jeg setter stor pris på jobben Zidane gjør. Han har tatt Castilla til toppen av tabellen i sin første sesong, og det er ingen tvil om at han har kvaliteter til å trene en storklubb en dag, slik som Real Madrid, sa Ancelotti.