ARRESTERT: Jeremy Meeks stirrer inn i politiets kamera med sine stålblå øyne etter at han er blitt arrestert. Foto: Politiet/AP
ARRESTERT: Jeremy Meeks stirrer inn i politiets kamera med sine stålblå øyne etter at han er blitt arrestert. Foto: Politiet/AP

Han fengslet hele internett – nå må «Dreamy McMug Shot» selv i fengsel

Modellkarrieren må vente på Jeremy Meeks (30), som ble verdensberømt på grunn av et arrestasjonsbilde. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble full baluba da politiet i fjor offentliggjorde arrestasjonsbildet av Jeremy Meeks (30).

Både modellbyråer og pornofilmprodusenter viste stor interesse for kjekkasen med de stålblå øynene, men karrieren blir pent nødt til å vente.

Meeks må nemlig sone 27 måneder i fengsel i California for blant annet våpenbesittelse. Det skriver kjendisnettstedet TMZ.

Det var 18. juni at Meeks ble arrestert i Stockton i den amerikanske delstaten California, mistenkt for blant annet våpenbesittelse og gjengkriminallitet.

Etter pågripelsen publiserte Stockton-politiet arrestasjonsbildet av ham på Facebook, og dermed tok det helt av. På bare noen timer fikk bildet over 100.000 likes og kommentarer, og flere kommenterte at Meeks var «kriminelt sexy» og «for kjekk» til å være i fengsel.

Det kokte godt blant kvinnelige Facebook-brukere:

  • «Being bad never looked so good»
  • «Han er min kommende ektemann!!!»
  • «Hvor sitter han fengslet? Jeg kommer med kausjon»
  • I tillegg til utallige «OMG!», «Woof» og «Dammmmn».

Han fikk fort kallenavnet «Dreamy McMugshot», og har siden den gang sittet i varetekt i San Joaquin County Jail, siktet for hele 11 lovbrudd.

Fengselsledelsen i San Joaquin har fortalt at kvinner støtt og stadig ringer for å spørre om de kan få besøke kjekkasen.

Brydd over oppmerksomheten

Men – Meeks er gift, og det tok noen dager før han fikk vite at han var blitt en farsott på nett.

– Jeg besøkte kona, og hun sa jeg eksploderte over hele internett, sa Meeks til en reporter fra ABC News etter arrestasjonen.

Han var åpenbart brydd over oppmerksomheten.

– Jeg sier takk, men dette er ikke meg. Jeg er ingen «kingpin», sa han. Kingpin er et uttrykk for leder av et organisert kriminelt miljø.