FOTO: ESPEN SOLLI/TV2
FOTO: ESPEN SOLLI/TV2

Nå kommer Nabolaget

Gunhild Dahlberg, Marthe Sveberg og Alex Rosén er klare til å reise landet rundt til vinnende nabolag.

Fredag 13. februar er det premiere på det omreisende underholdningsmagasinet «Nabolaget» på TV 2. Hver fredag hele året skal Gunhild eller Marthe være programleder og Alex være «gratulatør». De skal besøke nabolag der en av innbyggerne er den heldige vinneren av en million kroner. Mens Gunhild og Marthe skal møte menneskene som bor der, og finne ut hva som er spesielt med nettopp det nabolaget, så skal Alex skal på sitt vis overraske en heldig vinner.

- Jeg blir jo rett og slett «gutten med gullbuksene», som drar rundt og overrasker folk som ikke aner at de har vunnet mye penger. For en jobb, sier Alex.

Feelgood på fredag
Nabolaget skal gå hver eneste fredag kl. 19:30. Marthe og Gunhild skal jakte på «hverdagshelter» og andre hyggelige folk. De skal rett og slett finne stemningen i nabolaget.

- Jeg gleder meg masse til å reise rundt i by og bygd og møte folk. Det bor så mange fine og rare folk rundt hver en sving, og jeg gleder meg til og bare ringe på døra og spørre om jeg kan komme inn. Og så blir det stas å jobbe med Alex. Fyren er jo en nyttårsaften i seg sjøl. Hører du latteren hans, så betyr det at en million kroner er på vei, sier Gunhild.

Marthe og Gunhild bytter på programlederjobben, og flere TV 2-profiler vil dele på jobben etter hvert.

- Vi har allerede vært på en del opptak og har fått en forsmak på alt det morsomme som venter oss. Jeg er så fornøyd med å ha en jobb der jobben er å få lov til å reise rundt for å møte morsomme folk som driver med morsomme ting. Og svært fornøyd med gode kollegaer i Alex og Gunhild, avslutter Marthe.

Nabolaget lages i samarbeid med Norsk Tipping og spillet «Nabolaget» - hvor naboen vinner hvis du vinner og du vinner hvis naboen vinner.

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. TV 2 er en del av mediehuset TV 2, og virksomheten omfatter både tv, internett, mobil samt nye interaktive plattformer. Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2, Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Bliss, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Mobil. TV 2 er et selskap i vekst, og det drives betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.