PÅ TV 2 SPORTSKANALEN: Martin Ødegaards kamper for Castilla vil bli vist på TV 2 Sportskanalen.
PÅ TV 2 SPORTSKANALEN: Martin Ødegaards kamper for Castilla vil bli vist på TV 2 Sportskanalen.

Ødegaards kamper på TV 2 Sportskanalen

– Martin Ødegaard er tidenes eventyr i norsk fotball. Og det å ta med TV 2s seere på neste kapittel gir en god følelse, sier TV 2s sportssjef Vegard Jansen Hagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Ødegaard skal etter planen spille resten av denne sesongen for Real Madrids B-lag Castilla, som spiller på nivå tre i Spania.

Og allerede søndag kan Ødegaard få sin debut.

Da er Athletic Bilbao B motstander.

Og kampen kan du se på TV 2 Sportskanalen.

TV 2 har sikret seg rettighetene til Real Madrid TV, og vi vil vise kampene til Castilla denne sesongen.

– Vi kan trygt slå fast at Interessen for spansk tredje divisjon har aldri vært større her i landet. Det har vært noen virkelig spennende døgn. Det var en skikkelig fight om disse rettighetene, med flere aktører som kom på banen. Det forteller bare om en enorm interesse for Martin Ødegaard og alt som skal skje rundt ham, sier sportssjef Vegard Jansen Hagen.

For interessen for fotballtalentet fra Drammen er enorm.

– Martin Ødegaard er tidenes eventyr i norsk fotball. Og det å ta med TV 2s seere på neste kapittel gir en god følelse. Alle seer- og lesertall forteller med all tydelighet at 16-åringen er et fenomen det er en nesten umettelig interesse rundt. Derfor var det viktig å sikre oss denne rettigheten i sterk kamp med andre aktører, fortsetter han.

Kanalen vil til en hver tid ligge tilgjengelig på TV 2 Sumo, mens kampene også vil bli sendt på TV 2 Sportskanalen.

Første kamp er altså førstkommende søndag klokken 16.00.

– I tillegg til kampene, og det vi håper blir gode seeropplevelser med Martin Ødegaard med Castilla, så vil Real Madrid TV på TV 2 Sumo gi seerne våre et innblikk i det daglige livet i en av verdens største fotballklubber, forteller Jansen Hagen.

Castilla leder i øyeblikket  Segunda Division B II, ett poeng foran Huesca og Real Union. Athletic Bilbao B er nummer fire, tre poeng bak Ødegaards lag.

Les om Castilla på altomfotball.no