TV 2 Sumo - nå på LG Smart-TV

Nå kan du se TV 2 gjennom applikasjonen TV 2 Sumo for LG Smart-TV.

LG Electronics tilbyr nå TV 2 Sumo i alle sine Smart-TV-er produsert i 2012 og senere. Applikasjonen kan enkelt lastes ned fra LG store. Som abonnent på TV 2 Sumo kan du se på TV 2 sine programmer akkurat når det måtte passe deg, enten det er favorittprogrammet du gikk glipp av dagen før eller det beste fra engelsk fotball.

– Samarbeidet med LG er et sentralt ledd i å gjøre TV 2 Sumo og alt det gode innholdet fra TV 2 mer tilgjengelig. Når snart halvparten av norske husstander har mulighet å strømme TV på den store skjermen, ønsker TV 2 å være tilgjengelig på de mest populære enhetene, som LG Smart-TV. I tillegg til friheten å se TV 2s programmer når det passer, har TV 2 Sumo flere eksklusive serier, som finalesesongen av Justified og den nye serien Kingdom fra kampsportmiljøet i USA, sier leder av TV 2 Sumo, Kristian Bruarøy.

Slik får du TV 2 Sumo på TV-skjermen!

– Vi er stolte av at vi nå kan si at webOS er markedets mest brukervennlige plattform for Smart-TV. Vi jobber kontinuerlig med å gi våre brukere av LG Smart-TV det beste innholdet, og det er derfor veldig gledelig at vi nå kan tilby enkel og direkte tilgang til TV 2 Sumo, sier Lorraine Bayram, Smart-TV spesialist i LG Electronics.

Hva kommer nå?

Ifølge Bruarøy jobber nå Smart-TV-bransjen mot mer samlende operativsystemer, hvor Android for TV er en av flere muligheter som undersøkes.

- Dette er en veldig interessant utvikling som vi følger nøye med på. Å kunne lansere en løsning på tvers av ulike TV-produsenter er en utvikling som vil kunne nå bredere på kortere tid, og være mer effektiv i å komme ut med nye funksjoner.

Foruten nettopp å forbedre funksjonalitet på kryss av alle eksisterende apper, er det imidlertid PC/Mac som har førsteprioritet hos TV 2 Sumos utviklere for tiden.

- Vi jobber mot å tilby en plugin-fri nettleserversjon av TV 2 Sumo, slik at vi ikke er like avhengige av Silverlight eller Flash for å spille av video. At nettleseren Chrome har varslet å ikke støtte slike plugins, har satt fart på denne utviklingen i hele bransjen, forteller Bruarøy.

I 2014 ble TV 2 Sumo lansert både på Samsung Smart-TV, Apple-TV, Chromecast, Xbox One og PlayStation 3 og 4. Fra tidligere hadde TV 2 Sumo på alle de store nettbrett- og smarttelefonversjonene.
- Det er veldig stor interesse for å strømme TV 2s innhold på andre plattformer. Apple-TV gikk i løpet av veldig kort tid opp til å bli en av TV 2 Sumos tre mest brukte plattformer, sier Bruarøy.

Her kan du se en komplett liste over hvor TV 2 Sumo er tilgjengelig.