Hollywood-hunken håpet bleieskiftene tok slutt da han ble verdens mest sexy mann

Men kona lar han ikke slippe unna de hjemlige pliktene. 

Da den australske hunken Chris Hemsworth (31) fikk tittelen verdens mest sexy mann av People Magazine, håpet trebarnsfaren det skulle føre til noen endringer hjemme.

– Jeg trodde det skulle gi meg litt fordeler på hjemmebane, blant annet at jeg skulle slippe å ta oppvasken og skifte bleier, men det ble det ikke noe av! sier han da TV 2 møter han i Los Angeles. 

– Jukset meg til tittelen

Skuespilleren, som er gift med modell og skuespiller-kollega Elsa Pataky, promoterer for tiden sin nye film Blackhat, hvor han spiller en hacker som blir sluppet ut av fengsel for å hjelpe amerikanske og kinesiske myndigheter.

Det er mulig han plukket opp et triks eller to på settet, for han tuller selv med at han hacket verdens mest sexy mann-kåringen.

– Jeg juksa. Jeg hacket nettsiden, ler superstjernen. 

Vil ikke dele bilder av barna

 Selvom Hemsworth er en meget ettertraktet mann, er det noen deler av livet han liker å holde privat. Barna hans for eksempel, publiserer han sjelden bilder av. 

– Jeg har ikke noen interesse av det. Jeg vil heller være sammen med barna mine enn å vise verden hva jeg gjør sammen med dem.