COMEBACKET MÅ VENTE: På grunn av elendige værforhold, får ikke Aksel Lund Svindal muligheten til å gjøre comeback på onsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
COMEBACKET MÅ VENTE: På grunn av elendige værforhold, får ikke Aksel Lund Svindal muligheten til å gjøre comeback på onsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Onsdagens super-G i Beaver Creek avlyst

Aksel Lund Svindals comeback-renn utsatt til torsdag på grunn av dårlig vær.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På grunn av dårlige værforhold i Beaver Creek, er onsdagens super-G-renn avlyst.

Dermed blir det foreløpig ikke comeback på Aksel Lund Svindal.

Ifølge rapportene fra USA skal rennet – hvis værforholdene tillater det – gjennomføres torsdag.

Og værmeldingene er gode.

– Vi har erfarne karer som er «fit for fight» og lett omstiller seg til renn på torsdag. Det er en fordel for Norge. Jeg tror det er mer fair forhold for alle i morgen, sier sportssjef for det norske alpinlandslaget Claus Ryste til TV 2.

Kjetil Jansrud sier til TV 2 at han synes det var en riktig beslutning å avlyse onsdagens renn.

– Det var for mye vind og snø, dessuten er det meldt fint vær fremover. For sporten vår er det positivt om TV-bildene blir best mulig, og siden vi har flere dager å gå på er dette bra, sier gullkandidaten og fortsetter:

– Dette gjør ingenting med mine forberedelser. Faktisk er det bare bra siden vi får nok en gjennomkjøring i super-G-løypa.

– Er dette ei mulig gull-løype?

– Hehe, jeg lukter overskriften. Jeg tror absolutt det er en løype som passer meg godt, men det gjør den også til flere. Vi får se, smiler Jansrud lurt.

Les også: Aksel: – Jeg tror nesten jeg må kjøre i morgen