BLA OPP: For rundt 50 kroner måneden kan man ifølge en rekke teknologinettsteder utnytte Tinders fulle potensiale. Foto: Tinder Inc
BLA OPP: For rundt 50 kroner måneden kan man ifølge en rekke teknologinettsteder utnytte Tinders fulle potensiale. Foto: Tinder Inc

Nå forandres Tinder

Mulighetene for å møte den rette på Tinder blir større. Sjekk forandringene her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tinder lanserer om kort tid en betalingsversjon av datingappen sin, skriver Tech Crunch.

Appen kommer ifølge nettstedet til å hete Tinder Pluss. For rundt en femtilapp i måneden vil brukerne få tilgang til en rekke nye funksjoner.

I den nye versjonen vil det komme en angreknapp som gjør at man kan gjøre om på «swipes», altså trekke tilbake bekreftelsen på at du har likt en annen sin profil.

En av de nye funksjonene gir brukerne også muligheten til å søke etter personer uten at det er avgrenset til en viss radius slik det er i dag.

I den nye versjonen er det heller ingen restriksjoner på hvor mange profiler man kan like.

– Vi er overbevist om at brukerne våres vil betale for disse tjenestene, uttalte Tinder-gründer Sean Rad til økonomitidsskriftet Forbes i fjor.

Hintet til tyskere og brasilianere

Flere av de nye funksjonene har ifølge nettstedet allerede blitt reklamert for i nye oppdateringer av appen, hvor tyske og brasilianske brukere ble informert om en kommende angreknapp og nevnte søkefunksjon. 

I den vanlige versjonen av Tinder kommer det trolig til å bli en slutt på å kunne like så mange profiler en ønsker.

For å kunne like så mange man vil, må man altså bla opp.

Nettstedet skriver at Tinder Pluss vil bli lansert i slutten av mars. Foreløpig har ikke selskapet bekreftet prisen på bruk av appen, men Tech Crunch skriver at de har fått indikasjoner på at den kan koste rundt en femtilapp i måneden.