Sjekk hvilken TV 2-kjendis som dukker opp i Lars Vaulars nye video

Stilte opp i påkostet Lars Vaular-musikkvideo.

Lars Vaular har sluppet sin andre singel «DD EG gjør» fra sin kommende plate. I musikkvideoen dukker Leo Ajkic (31), Claus Lundekvam (41) og Davy Watne (65) opp i rollen som seg selv.

Davy Wathne er stor fan av bergensrapperen Lars Vaular (30), og var lett å be da han ble spurt om å være med i den påkostede musikkvideoen. Det var også Davy som fikk med Claus Lundekvam i musikkvideoen.

– Lars tok kontakt med meg og jeg gjør alt for en kar fra Åsane. Han er en kjempegutt som bryr seg om andre, og som det er umulig å få i vrangen. Vi har også endel felles kjente, sier Davy Wathne til TV 2.

Musikkvideoen er tuftet på en maskefest og er regissert av Kristian Berg. Videoen er tydelig inspirert av Stanley Kubrick-filmen  «Eyes Wide Shut.

– Vi ble behandlet som filmstjerner på settet og det var kjempegøy å være med. Jeg er en gammel utdatert fyr som fikk stjerner i øynene da jeg fikk være med i denne påkostede og nydelige videoen, sier Davy. 

Lars Vaular har ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag, men skriver følgende på Twitter om Davys deltagelse i videoen:

– Halve budsjettet gikk på Davy, Claus var mer måteholden.