SOLGT:  Vikings Sverrir Ingi Ingason under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen. Nå er islendingen solgt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SOLGT:  Vikings Sverrir Ingi Ingason under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Viking på Åråsen. Nå er islendingen solgt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Viking solgte midtstopper for 6,2 millioner kroner

Viking må ut på stopperjakt etter at klubben solgte sin islandske midtstopper Sverrir Ingason til belgiske Lokeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sverrir Ingi Ingason (21) ble solgt til belgiske Lokeren helt på tampen av det internasjonale overgangsvinduet mandag kveld. Den islandske midtstopperen har signert en 3,5 årskontrakt med den belgiske klubben.

Ifølge Rogalands Avis skal overgangssummen ligge på rundt 6,2 millioner kroner. Lokeren ligger på åttendeplass i den belgiske ligaen, og hentet ytterligere to spillere mandag kveld.

Islendingen kom til Viking før fjorårssesongen og hadde en solid sesong som midtstoppermakker til Indridi Sigurdsson.

Ingason spilte 29 av de 30 eliteseriekampene i sin debutsesong, og noterte seg for tre nettkjenninger for klubben. Nå må Viking ut på stopperjakt før den norske sesongen sparkes i gang i april.

– Siden overgangsvinduet i Europa er stengt, kan det åpne seg noen nye muligheter. Vi har allerede fått mange telefoner fra forskjellige agenter, som har fått med seg at Sverrir har dratt. Vi får sette oss ned og se hvilke muligheter vi har, sier Jonevret til Rogalands Avis.

Det spekuleres i at Johan Lædre Bjørdal kan bli hentet tilbake til Stavanger. Midtstopperen spiller for tiden i AGF, som rykket ned fra den danske Superligaen sist sesong.

(©NTB)