«Finken»: – Jeg gir faen! Nå orker jeg ikke mer!

Konfliktene tårner seg opp når deltakerne må ta vanskelige valg i onsdagens episode av Dropped - Heltenes kamp. 

Den strabasiøse ferden fortsetter for deltakerne i «Dropped - Heltenes kamp». Etter flere beintøffe døgn i et av verdens største sumpområder i Argentina blir deltakerne igjen fløyet avgårde i helikopter mot en ukjent destinasjon.

Iskald natur

Men det blir ingen søndagstur i onsdagens episode, heller. Deltakerne blir fløyet til sydspissen av Argentina til en region som regnes som det røffeste naturlandskapet i verden, til et område som heter Tierra del Fuego - også kalt «ild-landet». Men det er lite som minner om varme i dette området. I dalene er det iskalde bekker som må krysses - og i høyden er det snødekte bratte fjell som venter deltakerne.

ISØDE: Deltakerne må kjempe mot elementene når de havner i et av verdens mest ugjestmilde naturområde. Foto: TV 2
ISØDE: Deltakerne må kjempe mot elementene når de havner i et av verdens mest ugjestmilde naturområde. Foto: TV 2

Ønsker ikke flere tap

I den forrige episoden var det det blå laget som kom sist til sivilisasjonen og dermed måtte sende en av sine egne hjem. Denne gangen må de gjøre alt for å unngå nok et tap mot det røde laget.

Jagge blir forbannet

Men akkurat som i forrige episode oppstår det raskt gnisninger på det blå laget når det skal bestemmes i hvilken retning de skal gå - og snart renner begeret over for Finn Christian Jagge.

– Svarte, faen! Hvis vi skal diskutere hver ENESTE meter, så går ikke dette, roper Jagge til Kjersti Grini og Kurt Asle Arvesen som mener de bør velge en annen rute.

Jagge begynner å irritere seg mer og mer over laget sitt som han mener sliter med alt for mange «kokker».

– Det som er kanskje mest irriterende her er å være den som tar en avgjørelse på en retning, og så høre masse 'bitching, men noen må bare ta en avgjørelse, raser Jagge i episoden.

Går i protest

Når Kurt Asle Arvesen og Kjersti Grini likevel fortsetter å diskutere nye veivalg, blir det for mye for Finn Christian.

– Jeg gir faen, jeg nå! Nå orker jeg ikke mer, roper Jagge og går fra laget sitt.

Se klippet over.

Farlige områder

På det røde laget må deltakerne presse kroppen til det ekstreme i møte med bratte frosne fjell, der en storm også er i anmarsj. Dramatisk blir det også når et av lagene plutselig innser at de er på vei inn i et farlig område der beboerne er bevæpnet og ikke ønsker fremmede på besøk.

«Dropped - Heltenes kamp» kan du se hver onsdag kl 20.00 på TV 2.

Gått glipp av noen episoder? Se dem på Sumo (krever innlogging).