EN INN, EN UT: Boltons Andy Kellett (venstre) skal spille resten av sesongen på utlån hos Manchester United. Manchester Uniteds Saidy Janko (høyre) går til Bolton i en tilsvarende avtale. Foto: Twitter @OfficialBWFC
EN INN, EN UT: Boltons Andy Kellett (venstre) skal spille resten av sesongen på utlån hos Manchester United. Manchester Uniteds Saidy Janko (høyre) går til Bolton i en tilsvarende avtale. Foto: Twitter @OfficialBWFC

Manchester United sikret seg forsvarsspiller på overtid

21-åring hentet på lån fra Bolton natt til tirsdag.

Manchester (TV 2 Sporten):

Det så lenge ut til å bli en Deadline Day uten overganger inn for Manchester United, men ti minutter før midnatt engelsk tid kom bekreftelsen på at en mann faktisk er klar for de røde djevlene.

21 år gamle Andy Kellett er nemlig hentet til klubben.

Forsvarsspilleren kommer fra Bolton, og har signert en lånekontrakt ut sesongen, skriver Premier League-storklubben på sine hjemmesider.

Ryktene om overganger for spillere som Mats Hummels og Marquinhos var med andre ord sterkt overdrevne, og i stedet hentet man altså en unggutt som kun har fire kamper for Championship-klubben like utenfor bykjernen i Manchester.

Det er ikke ventet at Kellett vil få en sentral del i laget, men ettersom flere spillere forsvant ut er det også en U21-tropp som er noe tynne rent mannskapsmessig som Kellett muligens kan få spilletid hos.

Utlånt til Plymouth tidligere denne sesongen
Forsvarsspilleren har tidligere denne sesongen vært utlånt til Plymouth, hvor han scoret ett mål på 15 kamper i løpet av et tremåneders opphold.

Som en del av avtalene har Saidy Janko forsvunnet motsatt vei, og også denne overgangen er en utlånsavtale.

Fletcher til WBA
Noen minutter senere kom også bekreftelsen på at Darren Fletcher har signert for WBA.

Veteranen, som kjempet seg tilbake fra en alvorlig tarmsykdom, har skrevet under en 2,5 års kontrakt med Tony Pulis' nye klubb.

Dermed ble det med 343 kamper i rødt for skotten, som har vært i klubben i 20 år. 31-åringen har fem ligatitler, en FA-cuppokal, to ligacuper og en Mesterliga-tittel på CVen.

Tidligere på dagen ble det også klart at Wilfried Zaha forlater klubben og har skrevet under på en permanent avtale med Crystal Palace, mens Marnick Vermijl ble klar for Sheffield Wednesday.