Larvik slo storlag på bortebane

Larvik er fortsatt ubeseiret i mesterligaen etter en knallsterk seier borte mot ungarske Györ søndag.

VISER VEI: Larvik har vunnet alle kampene de har spilt i mesterligaen i år. Foto: AP Photo/MTI,Aniko Kovacs.

Lagene fulgte hverandre som skygger, men gjestene vant til slutt 26-25.

Larvik ledet 14-11 etter første omgang, men etter hvilen slo det ungarske laget tilbake og ledet med få minutter igjen å spille.

Da slo Larviks spillere til med en skikkelig sluttspurt og scoret kampens to siste mål. Dermed endte kampen med seier.

Larvik sliter voldsomt økonomisk, men fortsetter å prestere sportslig til tross for at klubben risikerer å bli slått konkurs i vinter.

Laget har vunnet samtlige kamper i sesongens mesterliga og topper gruppen foran Györ. (©NTB)