ARSENAL NESTE? Marco Reus ønsker å samarbeide med Arséne Wenger.
ARSENAL NESTE? Marco Reus ønsker å samarbeide med Arséne Wenger.

Fotballryktene: – Reus velger Arsenal og Spurs skal bruke 650 millioner

Real Madrid-back Fábio Coentrão er ønsket av flere Premier League-klubber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kribler i hele kroppen. Du må sjekke internett med jevne mellomrom gjennom hele døgnet.

Våkner du om natten, så må du inn for å sjekke.

Det er sånn livet er når det bare er én dag igjen til Deadline Day.

Hvilke spillere blir koblet til akkurat din klubb i dag? Her er dagens samling av overgangsrykter.

Følg timene frem mot DEADLINE i TV 2s overgangs-livesenter!

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har ifølge The Sun 650 millioner og bli kvitt, og ifølge den britiske tabloidavisen skal mesteparten av grunkene brukes på Southamptons Jay Rodriguez. «Restene» skal brukes i sommer på PSGs Yohan Cabaye og Athletic Bilbaos unge lovende Aymeric Laporte.

Crystal Palace og Hull er blant klubbene som ønsker å låne Liverpools Rickie Lambert ut sesongen, skriver Sunday People.

I fjor var det mye snakk om Jevhen Konopljanka. Liverpool var blant lagene som vurderte å hente ukraineren til klubben, og det er de visstnok også nå. Sunday Express skriver dessuten at Tottenham har fulgt 25-åringen nøye den siste tiden, og etter at Konopljanka tidligere i januar avslo et tilbud fra italienske Roma, ligger alt til rett for at den tekniske midtbanespilleren blir å se i Premier League fra i høst av.

TIL ENGLAND? Fábio Coentrão, her sammen med Cristiano Ronaldo, kan bli å se i Premier League.
TIL ENGLAND? Fábio Coentrão, her sammen med Cristiano Ronaldo, kan bli å se i Premier League.

Daily Mirror skriver at Manchester United skal være villig til å strekke seg langt for å beholde David de Gea i klubben. Men hvis de skal få den spanske keeperen til å signere en ny kontrakt, er de trolig nødt til å tilby ham en utkjøpsklausul, samt småpene to millioner i ukelønn.

I tillegg til å tilby De Gea superlønn, vil United og manager Louis van Gaal prøve å hente Dynamo Kievs midtstopper Aleksandar Dragovic til England, melder Tutto mercato Web.

PÅ VEI BORT: Anderson kan forlate Manchester United på Deadline Day.
PÅ VEI BORT: Anderson kan forlate Manchester United på Deadline Day.

En som kan være på vei bort fra Manchester United er Anderson. Brasilianske Internacional skal ha tilbydd midtbanespilleren en fireårskontrakt, og går alt etter planen forlater 26-åringen Manchester United på Deadline Day, skriver Daily Mail.

Ifølge Daily Star skal Borussia Dortmunds Marco Reus ha uttrykket at han ønsker å jobbe sammen med Arséne Wenger. Dermed ser det ut til at Arsenal har skaffet seg et lite forsprang i kampen om den tyske 25-åringen. Også Liverpool og Manchester United er interessert i kantspilleren.

Samme avis skriver at Real Madrids Fábio Coentrão snart kan bli å se i Premier League. Venstrebacken er ønsket av blant andre Arsenal og Liverpool.