Palermos Franco Vazquez feirer scoring med Paulo Dybala. (AP Photo/Luca Zennaro, Ansa)
Palermos Franco Vazquez feirer scoring med Paulo Dybala. (AP Photo/Luca Zennaro, Ansa)

Sjekk Kjetil Rekdals søndagskupong

Håndplukket Palermo, Montreal Canadiens og Ajax fra Langoddsen. 

PALERMO - HELLAS VERONA (SERIE A) H: 1,70 U: 3,30 B: 4,10
Palermo har 27 poeng fra 20 kamper i Serie A, som gir åttende plass på tabellen. Europacup-plassene er fortsatt innen rekkevidde, men konkurransen er knallhard. Palermo er i god form, med kun ett tap siden oktober. Den argentinske spissen Franco Vasquez har skrevet ny kontrakt med klubben, og vil forme en farlig, argentinsk angrepsduo med landsmannen Paulo Dybala. Hellas Verona ligger tre poeng bak Palermo, og de vant 1-0 over Atalanta sist. De er ikke i dårlig form, og det er verdt å merke seg at de to siste stortapene var begge for overlegne Juventus i både cup og serie. Palermo er gode hjemme, dog. Og de bør klare å vinne her.

MONTREAL - ARIZONA (NHL) H: 1,60 U: 3,80 B: 3,85
Montreal Canadiens topper Eastern Conference med 67 poeng, og står med fem strake seire. Utrolig nok har de vunnet 1-0 to kamper på rad. Mot New York Rangers på torsdag, og igjen mot Washington Capitals lørdag. Her tar de i mot Arizona Coyotes under godt 24 timer etter forrige kamp sluttet. Arizona spilte også på lørdag, og de fikk juling med 2-7 for Ottawa Senators i Ottawa. Etter det har de reist rett til New York. Sånt tar på, og Montreal bør ha få problemer med å slå Arizona her.

VITESSE - AJAX (EREDIVISIE) H: 2,35 U: 3,20 B: 2,40
Vitesse Arnhem ligger på 12. plass i æresdivisjonen med 22 poeng fra 19 kamper. De har tapt tre strake kamper, sist hele 0-4 for Groeningen i cupen. Det er nitriste greier. Ajax kan knappe innpå PSV Eindhoven med seier her. De ligger ni poeng bak med en kamp mindre spilt. Tittelforsvarerne må ta tre poeng her, hvis ikke blir det meget vanskelig å ta igjen PSV. Ajax klarte bare 0-0 mot Feyenoord i storkampen forrige helg, og har dermed satt seg i en litt vanskelig situasjon. Vitesse slo ut Ajax av cupen med utrolige 4-0 på Amsterdam Arena i desember, så her har Ajax et kraftig hevnmotiv. Hvis man ser på historiske data har Vitesse vært en overraskende guffen motstander for Ajax de siste årene, men Rekdal tror Ajax vinner denne gangen.