MOR OG DATTER: Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina Brown sammen i 2011. Foto: Scanpix.
MOR OG DATTER: Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina Brown sammen i 2011. Foto: Scanpix.

Whitney Houstons datter (21) funnet livløs i badekar

Bobbi Kristina Brown ble fraktet til sykehus lørdag morgen.

Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown, ble funnet livløs i et badekar lørdag morgen. Badekaret var fylt med vann. Det er CNN som melder om nyheten.

Startet gjenopplivning

Brown pustet ikke da ektemannen hennes og en venn fant henne klokken 10.25 lokal tid.

Det ble startet gjenoppliving, og nødetatene ble tilkalt. Hun ble fraktet til North Fulton Hospital, og skal ha da begynt å puste igjen, ifølge talsperson for politiet i Atlanta, Lisa Holland.

Historien er skremmende lik morens død. Whitney Houston ble funnet livløs i et badekar i 2012. Hun druknet i badekaret bare 48 år gammel.

Houston ble funnet med hodet under vannet på det luksuriøse hotellet The Beverly Hilton, like før hun skulle på en Grammy-fest.

Den sørgende datteren som den gang var 18 år, ble tatt med til Cedars Cenai Hospital i Los Angeles, da nyheten om morens død kom ut. 

Kontroversielt forhold

Noen måneder senere forlovet Brown seg med kjæresten Nick Gordon. De to er i dag gift.

Forholdet mellom Bobbi og Nick har vært svært turbulent, og ses på som kontroversielt. Da Nick var 12 år gammel, flyttet han inn til Whitney Houston og Bobby Brown, som den gang var gift. Han skal ha blitt som en sønn for den legendariske sangeren, og som en bror for Bobbi.

– Jeg er lei av å høre folk si: «Æsj, du er forlovet med din bror», skrev hun på Facebooksiden sin i forbindelse med forlovelsen i 2012.