Personlige feil straffet Hull da Newcastle tok etterlengtet borteseier

Det gikk fra vondt til verre for Steve Bruce og Hull etter 0-3 hjemme for Newcastle. 

Hull - Newcastle 0-3 
Se sammendrag i videovinduet øverst i saken

Nyansatte John Carver så laget sitt ta en etterlengtet borteseier da Newcastle vant 3-0 mot Hull på KC Stadium. Hjemmelaget ble på sin side hardt straffet for personlige feil og presset på manager Steve Bruce øker etter tapet. 

Rémy Cabella, Sammy Ameobi og Yoan Gouffran scoret målene for Newcastle som tok en viktig trepoenger. 

Hull åpnet best
Hjemmelaget gikk respektløst til verks de første minuttene av kampen og var farlig frempå. Newcastle var på sin side småfarlige på overganger.

Etter hvert jevnet kampen seg mer ut og begge lagene spilte seg frem til halvsjanser – uten at det ble helt den store festen på KC Stadium.

Men så – etter 18 minutter – fikk Hull en gedigen sjanse. Elmohamady rundlurte Ameobi på kanten og slo inn i feltet til Curtis Davies. Kapteinens heading ble imidlertid reddet på streken av Fabricio Coloccini. Etter mye frem og tilbake i feltet fikk Newcastle til slutt et frispark og fikk avverget situasjonen.

Fartsfylte fem minutter
Omgangen så ut til å ebbe ut med 0-0 da Andrew Robertson plutselig slo en grusom feilpasning rett i beina på Cabella fem minutter før pause. Kantspilleren takket og bukket, tok med seg ballen og klinket ballen i mål. Det var franskmannens første Premier League-mål for Newcastle. 

På overtid scoret Ahmed Elmohamady med en ekte kopi av Maradonas «Guds hånd» men målet ble ikke godkjent og dermed stod det 0-1 til pause.

Fra vondt til verre
Fem minutter ut i andreomgang gikk det fra vondt til verre for Hull.

Nok en gang var det personlige feil fra hjemmelaget som ødela. Ramirez sendte ballen rett i beina på Colback, som igjen fant Sammy Ameobi. Ameobi klemte til fra langt hold og ballen gikk inn bak McGregor i Hull-målet. 

12 minutter før slutt var kampen definitivt punktert for hjemmelaget sin del. Yoan Gouffran satte fart fremover og sendte avgårde et skudd som gikk via en forsvarer og i en bue over McGregor og i mål. Det var franskmannens andre scoring på to kamper.