ENGLAND-RETUR? Real Madrid-stjerne Gareth Bale er sterkt ønsket på Old Trafford, skriver Daily Star.  (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
ENGLAND-RETUR? Real Madrid-stjerne Gareth Bale er sterkt ønsket på Old Trafford, skriver Daily Star.  (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)

Fotballryktene: – Manchester United har satt til side 1,4 «Bale-milliarder» 

Mens Arsenal og Liverpool vil hente Marco Reus fra Borussia Dortmund. Her er dagens rykter!

Det kribler i hele kroppen. Du må sjekke internett med jevne mellomrom gjennom hele døgnet.

Våkner du om natten, så må du inn for å sjekke.

Det er sånn livet er når det bare er et par dager igjen til Deadline Day.

Hvilke spillere blir koblet til akkurat din klubb i dag? Her er dagens samling av overgangsrykter.

Følg timene frem mot DEADLINE i TV 2s overgangs-livesenter!

Det har vært forholdsvis stille rundt Liverpool i januarvinduet, og det later til at manager Brendan Rodgers heller sikter seg inn mot sommeren. Talksport skriver at Hannover-kaptein Lars Strindl etter hvert kan være på vei inn portene på Anfield – som erstatter for Steven Gerrard. Gerrard forlater klubben i sommer, og 26 år gamle Strindl er en av mange som er pekt ut som mulig erstatter for Liverpool-legenden.

Ifølge tyske Bild skal Bayern München ha avlyst planene om å hente Borussia Dortmunds Maarco Reus til klubben. Det åpner for andre storklubber, og Arsenal, Liverpool og Manchester United vil alle gjøre et forsøk på å hente 25-åringen til England.

Hull sliter i bunnen av Premier League, og hva er vel da mer naturlig enn å kikke etter spillere som kan forsterke laget. Hull Daily Mail skriver at Tottenhams Aaron Lennon nærmer seg en låneavtale med klubben, og at avtalen ved hjelp av cirka 70 millioner kroner kan bli gjort permanent fra sommeren av. Lokalavisen legger også til at Lokomotiv Moskvas Dame N'Doye er svært nære en overgang til Hull.

Queens Park Rangers og Harry Redknapp er også ute etter spillerforsterkninger. Daily Express melder at Bakary Sako fort kan forlate Wolves innen overgangsvinduet stenger mandag kveld, og at det er nettopp QPR som kan bli 26-åringens nye arbeidsgiver. Kantspilleren har en prislapp på litt over 30 millioner kroner.

I tillegg til Sako skal West Hams Mark Noble være aktuell for Queens Park Rangers. Daily Mirror skriver at Harry Redknapp har vist sin interesse, og går alt som QPR-manageren vil, blir Noble å se i blå- og hvitstripete drakt fra tirsdag av.

London Evening Standard skriver at Tottenham vil kvitte seg med i hvert fall én spiss før overgangsvinduet stenger. Men bare midlertidig. Klubben vil nemlig låne ut enten Emmanuel Adebayor eller Roberto Soldado til italienske Roma, som fredag lånte ut spissen Mattia Destro til AC Milan.

Manchester United-manager Louis van Gaal har uttalt at han ikke planlegger å hente nye spillere i januar. Men til sommeren kan det bli fart på sakene i den røde delen av Manchester. Martin Ødegaards lagkamerat i Real Madrid, Gareth Bale, kan nemlig komme til å returnere til England og Premier League. Prislappen skal være på svimlende 1,4 milliarder – penger som United (ifølge Daily Star) allerede har satt til side.

En annen Ødegaard-lagkamerat som kan være på vei vekk fra Real Madrid er Pepe. Daily Express skriver at 31-åringen er interessert i å forlate den spanske hovedstadsklubben til sommeren og at Manchester City fort kan bli portugiserens nye arbeidsgiver.