Oslo  20140911.
Linus Johansson jubler etter å ha scoret Storhamars tredje mål under eliteserien i ishockey mellom Vålerenga Ishockey og Storhamar Dragons i Jordal Amfi i Oslo torsdag kveld. Kampen endte 2-4 til Storhamar.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20140911. Linus Johansson jubler etter å ha scoret Storhamars tredje mål under eliteserien i ishockey mellom Vålerenga Ishockey og Storhamar Dragons i Jordal Amfi i Oslo torsdag kveld. Kampen endte 2-4 til Storhamar. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sjekk Rekdals lørdagstips fra Langoddsen

Tre kamper til 6,8 i odds - Les ekspertanalysen nå!

LINCOLN CITY - DOVER ATHLETIC (CONFERENCE) H: 2,50 U: 3,00 B: 2,25
Lincoln City har tapt tre av de fire siste kampene. Tapene kom for Eastleigh, Macclesfield og Chester med 0-11 i målforskjell, alle på bortebane. I hjemmekampen vant de 3-0 over svake Aldershot Town. Her kommer Dover Athletic på besøk, og de er i god form. De har kun tapt en kamp siden oktober, og det var for Crystal Palace i FA-cupen. I conference har de 13 strake uten tap. Dover ligger på niende plass med 46 poeng, bare ett foran Lincoln. Men lagene har veldig forskjellig form, og dersom Dover Athletic fortsetter dette kan de utfordre om opprykk via playoff.

PETERBOROUGH - YEOVIL (LEAGUE ONE) H: 1,90 U: 3,20 B: 3,20
Peterborough ligger på 13. plass i League One, men er i dårlig form. Etter fire tap og en uavgjort kan de ha snudd et hjørne med 2-1 over Notts County på bortebane sist. Her kan Aaron MacLean debutere på spissplass på lån fra Bradford. Yeovil ligger nest sist i serien, kun Crawley er ett poeng bak. De har fire poeng opp til trygg plass og alt å spille for. Yeovil har to uavgjort og en seier på de tre siste. Aston Villa-målvakt Jed Steer spille sin siste kamp for Yeovil før utlånet er over.

STORHAMAR - LILLEHAMMER (GET-LIGAEN) H: 1,60 U: 4,50 B: 3,45
Storhamar har mot all forventning klart å lage spenning i Get-ligaen. De ligger fem poeng bak Stavanger Oilers og må vinne mjøsderbyet for å holde presset på Oilers oppe. Storhamar viste styrke da de slo Vålerenga 4-2 på Jordal Amfi sist anført av en glimrende Christian Larriveé. I Lillehammer er det uro. Klubben sliter med veldig dårlig økonomi og sjokkerte mange ved å si opp trener/sportslig leder Tor Nilsen fra og med sesongslutt for å spare penger. Hvem som skal styre det sportslige er i det blå. LIK har vunnet to hjemmekamper på rad - 2-1 over Storhamar i overtid, og 7-2 over svake Manglerud. Lillehammer sliter borte, og Storhamar er klare favoritter.