Norske Lila (12) fikk skryt av Ellen DeGeneres 

Se Lila Elveseter Abrahamsen sin første TV-opptreden i God morgen Norge.

I februar i fjor publiserte Lila Elveseter Abrahamsen (12) en coverversjon av Demi Lovatos «Give You a Break» på YouTube. 

FIKK SKRYT: Talkshow-vert Ellen DeGeneres lot ikke komplementene vente på seg. Her har hun skrevet om Lila på bloggen sin. Foto: faksimile
FIKK SKRYT: Talkshow-vert Ellen DeGeneres lot ikke komplementene vente på seg. Her har hun skrevet om Lila på bloggen sin. Foto: faksimile

 – Det var egentlig ganske tilfeldig at det ble akkurat den låta. Vi hadde mange coverlåter vi kunne velge i, men jeg likte Lovato sin best. Jeg har sunget en del sanger av henne tidligere, forteller Lila.

Studiotid i julegave

Hun hadde fått studiotid i julegave av sin mor, noe som skulle vise seg å bli en av de beste julegavene noen sinne.

– Jeg visste jo ikke at dette skulle skje da jeg fikk gaven. Det er selvfølgelig en veldig fin julegave i utgangspunktet også, i og med at det er ganske dyrt å spille inn i studio, men det som skjedde etterpå er jo helt utrolig, sier Lila til TV 2.

Skryt av Ellen DeGeneres

Det tok ikke lang tid før videoen ble lagt merke til. Først ble den delt på nettstedet 730.no, så ble den tvitret av skuespiller Aksel Hennie, delt videre av VG, og fikk så oppmerksomhet av talkshowdronningen Ellen DeGeneres. 

– Dette skal egentlig ikke gå an, men det er jo fantastisk. Jeg fikk vite om at Ellen hadde omtalt videoklippet på skolen. Noen medelever av meg hadde «datatime», og la merke til det. De sa det til læreren, som igjen kom og fortalte det til meg. Jeg trodde selvfølgelig at de bare kødda, avslutter hun.

Hun har foreløpig ikke hørt mer fra Ellen DeGeneres, men så har hun heller ikke gitt ut sin første låt før nå. Da er det bare å vente i spenning.