LONDON CALLING: Juan Cuadrado, til venstre, var en av flere åpenbaringer på det Colombianske landslaget under sommerens verdensmesterskap i Brasil. I morgen blir han trolig Chelsea-spiller.         AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH
LONDON CALLING: Juan Cuadrado, til venstre, var en av flere åpenbaringer på det Colombianske landslaget under sommerens verdensmesterskap i Brasil. I morgen blir han trolig Chelsea-spiller. AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH

Fotballryktene:                   – VM-stjerne kan bli Chelsea-spiller i morgen

Og en annen profil fra sommerens mesterskap er på vei vekk fra Stamford Bridge.

Deadline Day nærmer seg med stormskritt. Fotballfans over hele verden sitter håpefulle og får knapt sove om nettene.

På mandag stenges overgangsvinduet, og klubber er på desperat jakt etter forsterkninger til siste del av sesongen.

Er din klubb blant de som tømmer banken for nye tilskudd? Her er dagens knippe av overgangsrykter.

Colombia sjarmerte en hel fotballverden under sommerens fotball-VM i Brasil, og deres innsats gikk ikke upåaktet hen. Real Madrid var kjappe på pletten med å sikre seg toppscorer James Rodriguez, og nå skal assistkongen Juan Cuadrado også være på flyttefot. 26-åringen har lenge ytret ønske om Champions League-spill - et ønske som nå ser ut til å bli oppfylt. Ifølge Daily Mail skal nemlig Chelsea ha blitt enige med Fiorentina om en overgang for lynvingen, og José Mourinho skal ha involvert seg personlig for å sørge for at han blir spilleklar til lørdagens gigantoppgjør mot Manchester City. Det er ventet at Cuadrado flyr til London for å gjennomgå den medisinske sjekken i morgen tidlig. Overgangssummen skal ligge på i overkant av 30 millioner euro, med Mohamed Salah motsatt vei som en del av overgangen.

En annen som bemerket seg under sommerens mesterskap var André Schürrle. Med Cuadrado på vei inn dørene på Stamford Bridge skal Mourinho ha sagt seg villig til å kvitte seg med mannen som bidro med 3 scoringer i tyskernes VM-triumf. Daily Mail  mener det kun gjenstår en medisinsk test før verdensmesteren returnerer til Bundesliga og Wolfsburg. Der blir han isåfall gjenforent med Kevin De Bruyne som forsvant fra London-klubben før sesongen. Den anvendelige offensive midtbanespilleren skal koste klubben fra bilbyen drøye 30 millioner pund. For å fylle tomrommet etter tyskeren skal Mourinho ha siktet seg inn på West Hams Enner Valencia. Kraftpluggen fra Ecuador, som også var svært toneangivende i VM, vil isåfall koste Chelsea 21 millioner pund ifølge The Sun.

I Liverpool kan ikke fansen rope høyt nok om Daniel Sturridge sin retur. I 25-åringens fravær har Brendan Rodgers måtte operere med flere ulike formasjoner for å kompensere for fraværet av den engelske landslagsspilleren - uten å lykkes. Nå ønsker Rodgers å avlaste presset på Sturridge ved å hente Danny Ings fra Burnley. Den engelske U21-landslagsstjernen har virkelig fått fart på scoringsformen i Premier League, og Liverpool er blant klubbene som ønsker å sikre seg ungguttens tjenester. Daily Mirror melder at Merseyside-klubben har lagt inn et bud som innebærer at Ings lånes tilbake til Burnley ut sesongen før han knytter seg til de røde. Ifølge Talksport har Rodgers også forhørt seg om Valencias toppscorer Paco Alcácer, men spanjolen skal ha svart med å signere en ny langtidskontrakt med La Liga-klubben.

Kevin Mirallas er ingen populær mann på Goodison Park for tiden. Belgieren ble byttet ut i pausen etter å ha først stjålet og så bommet på straffespark mot West Bromwich forrige serierunde. Etter episoden har ryktene gått om 27-åringens framtid i Everton, og flere klubber har fulgt situasjonen nøye. Blant disse er Premier League-rival Tottenham, som ifølge Daily Mirror vil prøve å sikre seg midtbaneelegantens tjenester før overgangsvinduet stenger. London-klubben skal være villige til å la Aaron Lennon gå motsatt vei som en del av avtalen.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino ser også til utlandet i jakten på Champions League-plass. Daily Mirror hevder at kaptein Younes Kaboul kan være på vei til Stuttgart, og Pochettino håper å kunne utnytte Bundesliga-klubbens interesse for midtstopperen ved å sikre seg stjerneskuddet Timo Werner. Attenåringen blir ansett som et av Tysklands største talenter, og ble Stuttgarts yngste spiller gjennom tidene da han debuterte i 2013. Sammen med Harry Kane kan han komme til å danne en fryktinngytende duo på topp for London-klubben.

Robert Huth er helt ute i kulda i Stoke. Nå vil Leicester-manager Nigel Pearson benytte muligheten til å sikre seg den høyreiste midtstopperens tjenester på lån ut sesongen.  Den nyopprykkede klubben har slitt med å holde tett bakover denne sesongen, og nå melder Stoke Sentinel at Huth etter alt og dømme er mannen som skal snøre igjen sekken bak hos "The Foxes".

Følg utviklingen på overgangsmarkedet i vårt livesenter

Agent Mino Raiola har tatt bladet fra munnen og avslørt at hans klient Paul Pogba kommer til å forlate Juventus til sommeren. Den franske midtbanespilleren har lenge vært en av Europas mest ettertraktede spillere, og Raiolas uttalelser gjør ham ikke mindre etterspurt. Ifølge Daily Star skal Chelsea og Pogbas tidligere arbeidsgiver Manchester United være to av klubbene som står først i køen med sjekkheftet. En budkrig vil sannsynligvis kunne presse prisen godt over 100 millioner euro. Det er ikke bare Pogba som herjer på midtbanen til Torino-klubben. Arturo Vidal har lenge vært linket til Manchester United, men i det siste har det vært stille rundt chileneren. Nå har imidlertid ryktene om en overgang igjen blusset opp i forbindelse med at 27-åringen skal ha havnet i en krangel med sin egen sjef Massimiliano Allegri. Det skriver Calcionews.

Det er ingen hemmelighet at Roberto Mancini har vært en beundrer av midtbanestrategen Yaya Touré etter sin regjeringstid hos den lyseblå delen av Manchester. Nå melder Sky Sports at Inter-treneren ønsker seg ivorianeren som hjertet av et nytt storlag som skal bygges i Milano. Italieneren planlegger et sommerbud på 31-åringen, som har to og et halvt år igjen av sin nåværende kontrakt med den regjerende Premier League-mesteren.

Louis van Gaal skal ha sett seg lei på Manchester Uniteds forsvarsproblemer denne sesongen. Nå skal nederlenderen ha pekt seg ut Southamptons Nathaniel Clyne som sin nye høyreback. 23-åringen har vært i glitrende form for Ronald Koemans menn denne sesongen, og har etablert seg som førstevalg på det engelske landslaget. Daily Mirror skriver at David Moyes' etterfølger føler seg selvsikker i jakten på Clyne - men at overgangen ikke vil skje før til sommeren. Nederlenderen skal være villig til å betale 15 millioner pund for mannen som kan bli gjenforent med tidligere lagkamerat Luke Shaw.

En spiller van Gaal ønsker å bli kvitt er Anderson. Brasilianeren tærer på Uniteds lønnsbudsjett og har flere ganger blitt omtalt som både overvektig og utrent. Nå kan en retur til hjemlandet bli løsningen - ifølge Daily Telegraph skal mannen som kostet Sir Alex Ferguson 30 millioner euro tilbake i 2007 være i samtaler med Internacional om en overgang. 26-åringens kontrakt går ut til sommeren, noe som gjør at selve overgangssummen sannsynligvis ikke vil være avskrekkende. Spørsmålet er heller hvor mye den tidligere Porto-spilleren er villig til å gå ned i lønn. En annen som er på vei ut portene på Old Trafford er Darren Fletcher. Etter 20 års lang og tro tjeneste hos de røde djevlene skal 30-åringen være svært nære en overgang til West Ham, opplyser Daily Mail.

Husker du den tidligere Manchester United-floppen Diego Forlan? Spissen fra Uruguay kan komme til å gjøre et sensasjonelt comeback i Premier League. Express and Star melder at både West Bromwich, Hull og West Ham skal ha blitt tilbudt 35-åringens tjenester av hans nåværende japanske arbeidsgiver Cerezo Osaka. Kontrakten hans går ut etter sesongen, og det skal i første omgang være snakk om et lån ut kontraktstiden.