RASENDE: Lagkamerat bekrefter at Lionel Messi ble rasende på trening.AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
RASENDE: Lagkamerat bekrefter at Lionel Messi ble rasende på trening.AFP PHOTO/ JOSEP LAGO

Bekrefter Messi-bråk: – Han ble rasende

Barcelonas forsvarsspiller Jeremy Mathieu røper at Lionel Messi havnet i klammeri med trener Luis Enrique på treningsfeltet tidligere denne måneden.

Spanske medier har i lang tid hevdet at Lionel Messi og trener Luis Enrique har hatt et anstrengt forhold den siste tiden.

Verken Messi eller trener Luis Enrique har vært villige til å si noe om den påståtte konflikten offentlig, men nå tar forsvarsspilleren Jeremy Mathieu bladet fra munnen.

– Mistet besinnelsen
Ifølge Jeremy Mathieu stemmer påstandene om at Messi og Barcelonas hovedtrener skal ha havnet i klinsj etter juleferien.

– Det skjedde da vi kom tilbake etter noen dager med ferie. Plutselig mistet Messi fullstendig besinnelsen etter at han ikke fikk frispark etter en duell på trening. Det ble en amper stemning, og Messi og treneren havnet i diskusjon, forteller Jeremy Mathieu til RMC.

– Etter treningen snakket Luis Enrique og Messi sammen i garderoben, og deretter var saken avsluttet, forteller han.

– Skjer i alle klubber
Mathieu mener at påstandene i media om en langvarig konflikt mellom Messi og Enrique er sterkt overdrevet.

– Slike ting skjer i alle fotballklubber, men dette ble slått stort opp i avisene fordi det er Barcelona det er snakk om. Dette ble tatt ut av alle proporsjoner og det var det som til slutt ble problemet, mener midstopperen.

Etter det påståtte bråket mellom Messi og treneren har Barcelona vunnet sju strake seire. Og til tross for beskyldninger om formssvikt har Messi scoret 31 mål på 29 kamper totalt for Barcelona denne sesongen.