USIKKER FREMTID? Mario Balotelli, her sammen med Steven Gerrard, har så langt ikke vært en suksess i Liverpool. (AP Photo/Alastair Grant)
USIKKER FREMTID? Mario Balotelli, her sammen med Steven Gerrard, har så langt ikke vært en suksess i Liverpool. (AP Photo/Alastair Grant)

– Enten selges Balotelli for 500 millioner, eller så dør han i Liverpool

Agenten til Mario Balotelli har tatt en alvorsprat med Liverpool-spissen.

Mario Balotelli har kun scoret to mål på 19 kamper etter overgangen fra AC Milan i sommer, og utpekes allerede til et av sesongens største bomkjøp i Premier League.

Engelske medier har den siste tiden hevdet at den italienske landslagsspissen kan bli solgt allerede i januar. Både Roma og Lazio skal ha vist sin interesse for den omstridte angriperen.

– Selges eller dør i Liverpool
Agent Mino Raiola avviser imidlertid at Balotelli er på vei vekk fra Anfield.

– Planen til Mario er å fortsette på Anfield, sier spissens agent til La Gazzetta dello Sport.

Raiola røper at han har tatt en alvorsprat med Balotelli.

Jeg snakket med ham mandag og fortalte ham følgende: Du har en fireårskontrakt med Liverpool, og jeg vil ikke skaffe deg en ny klubb. Enten forlater du Liverpool for mellom 450 og 520 millioner kroner, og jeg vinner veddemålet mitt. Eller så dør du i Liverpool, forteller Raiola.

Og:

– Det er første gang jeg har en slik samtale med en av mine spillere. Jeg ser at Mario nå er roligere og mer avslappet enn han var i AC Milan. Men har er selv skuffet over innsatsen sin i Liverpool, sier han.

– Liverpool er den eneste plassen for Mario
Agenten, som har jobbet med Balotelli i fem år, mener italieneren fremdeles kan markere seg som verdens beste spiller.

– Den ekte Mario er god nok til å bli den beste spilleren i verden. Oppholdet i Liverpool er den beste lærdommen han kan få. Han har en sensasjonell fysikk. Det har Cristiano Ronaldo også, men han har evnene til å bare drikke vann. Mario spiser spaghetti, koteletter og drikker iste. Men han føler seg hjemme og har fått orden på privatlivet. Det er ikke et spørsmål om Liverpool er den rette plassen for Mario. Det er den eneste plassen for ham, fastslår Raiola, som også er agenten til stjerner som Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba.