Radamel Falcao og Manchester United må ut i omkamp mot Cambridge. Den skal spilles på Old Trafford - forhåpentligvis for fulle tribuner.
Radamel Falcao og Manchester United må ut i omkamp mot Cambridge. Den skal spilles på Old Trafford - forhåpentligvis for fulle tribuner.

Manchester United-supportere blir presset til å kjøpe billetter

9000 supportere har fått beskjed om at de «må» komme på Cambridge-kampen.

Manchester United advarer egne supportere i forkant av omkampen i FA-cupen mot lille Cambridge fra nivå fire.

Klubben har sendt ut et skriv til 9000 sesongkortinnehavere der det står at dersom de ikke kjøper billett til kampen, vil de ikke få lov til å kjøpe billett til hjemmekampen mot Sunderland i Premier League 28. februar.

Fristen gikk ut onsdag kveld, og ifølge The Guardian er supporterne svært misfornøyd med klubbens ultimatum. En talsmann for klubben sier imidlertid at dette ikke er noe uvanlig.

– Vi har gjort dette konsekvent gjennom sesongen, uttaler klubben.

Manchester United opererer med et system der der sesongkortinnehaverne går med på å kjøpe billetter til cupkampene, men det er mulig å frasi seg retten til billetter i ligacupen.

Det er 55 000 sesongkortinnehavere på Old Trafford. Suppoerterne har lov til å gi bort billetter, men må da gå god for at den personen oppfører seg.

Cambridge klarte utrolig nok uavgjort mot Manchester United i hjemmekampen i den fjerde runden i FA-cupen. Nå venter det som ser ut som en umulig oppgave for League 2-laget på Old Trafford 3. februar.