KEN: Flyverten Rodrigo gjør alt for å ligne på Barbie-Ken. Foto: Instagram
KEN: Flyverten Rodrigo gjør alt for å ligne på Barbie-Ken. Foto: Instagram

Rodrigo (31) har brukt over to millioner på å se ut som Barbie-Ken

Den britiske flyverten Rodrigo Alves gjør alt for å fikse på utseendet sitt.

Rodrigo Alves fra London har gjort det til sitt prosjekt å bli mest mulig fornøyd med utseendet sitt. For å oppnå dette har han brukt intet mindre enn over to millioner kroner på plastiske operasjoner.

– Når du først starter, er det vanskelig å slutte. Naturligvis er jeg en perfeksjonist. Det har fått en snøballeffekt, og jeg har ikke tenkte å gi meg ennå, uttaler 31-åringen, ifølge Daily Mail.

Siden han var 20 år gammel har flyverten rukket å legge seg under kniven hele 30 ganger for å fikse på utseendet.

Ønsket seg større smil

Nylig var han i Colombia for å få en såkalt seks i én-operasjon, som kostet ham svimlende 590.000 kroner. Der fikk han fikset på nesen for fjerde gang, som alene kostet rundt 150.000 kroner, samt at han opererte vekk overflødig hud fra øyelokkene.

Legene fikset også på tærne hans, slik at de skulle stå mer ut, og de utførte et inngrep der de skar vekk hud fra området rundt munnen og gommene slik at han nå får et større smil.

@dr_elkinjimenez #e! #eonline

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

– Redd for å bli gammel

Alves har fått mye oppmerksomhet for sin utseendefiksering, men han mener selv at det ikke definerer hvem han er.

– Jeg er så mye mer enn bare silikon og plastisk operasjoner, men det er vanskelig å stoppe. Jeg er streng mot meg selv, og jeg er redd for å bli gammel, sier han.

I tillegg til botox, har han fra før tatt fettsuging flere steder på kroppen og satt inn implantater for å få en større brystkasse. Han har fått kirurgisk hjelp til å få frem magemuskulaturen, og i fjor fikk han sprøytet inn middel i armene for å få større «muskler».

Følte ikke han passet inn

Han tok sin første operasjon i 2004, da han hadde fått nok av å ikke være fornøyd med utseendet sitt, og føle at han ikke passet inn blant vennene sine i motemiljøet. Utviklingen oppdaterer han hyppig på Instagram-kontoen sin, som har nærmere 15 000 følgere. 

Der avkrefter han blant annet at han startet å operere utseendet for å se ut som barbiedukken Ken, men at det var et kallenavn som vennene hans ga ham – noe han ikke har noe i mot.