IKKE I FORM: Mats Zuccarello Aasen følte seg ikke i form etter onsdagens trening, og kunne ikke love at han spiller torsdagens kamp. AP Photo/Karl B DeBlaker)
IKKE I FORM: Mats Zuccarello Aasen følte seg ikke i form etter onsdagens trening, og kunne ikke love at han spiller torsdagens kamp. AP Photo/Karl B DeBlaker)

Zucca har blitt syk 

Mats Zuccarello Aasen tror han har fått influensa. 

New York (TV 2): Mats Zuccarello Aasen er vanligvis en av de som siste som går i garderoben, men onsdag var nordmannen førstemann av isen etter New York Rangers trening i Tarrytown onsdag. 

27-åringen hadde gikk beskjed om at han ikke følte seg i form, og da han møtte TV 2 i garderoben var han rød i øynene og nett i nesen. 

– Sånn er det innimellom. Litt influensa og sånne ting, men det går sikkert bra det, sier en tydelig snufsete Zuccarello til TV 2.  

Usikker på torsdagens kamp
Nordmannen sier han ikke har tenkt seg til legen, men kan ikke si sikkert at han spiller torsdagens kamp mot Montreal Canadiens hjemme i Madison Square Garden. 

– Det går sikkert bra, men jeg veit ikke det nå, understreker han. 

Trener Alain Vigneault er på sin side ganske trygg på at nordmannen dukker opp på isen. 

– Du går aldri en hel sesong uten å være småsyk eller småskadet, men da må man bare finne en måte å takle det på. Selv om skulle bli verre er jeg sikker på at han spiller i morgen, forteller Rangers-sjefen etter treningen. 

Flere syke 
Det virker som det går en influensa-bølge gjennom New York-laget om dagen.

Trener Alain Vigneault var ikke på morgentreningen før tirsdagens kamp mot Islanders, og på pressekonferansen på kvelden kunne man så vidt høre hva sjefen sa. Klubben har ikke fortalt hva som feilet Vigneault, men det ryktes om influensa. 

For noen dager siden måtte også Chris Kreider så over en trening på grunn av influensa.