GHOSTBUSTERS: Kristen Wiig, Melissa Mccarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon innehar rollene i den tredje Ghostbusters-filmen. Foto: Scanpix
GHOSTBUSTERS: Kristen Wiig, Melissa Mccarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon innehar rollene i den tredje Ghostbusters-filmen. Foto: Scanpix

Her er Ghostbusters- damene!

80-talls filmen «Ghostbusters» får feminin vri.

Komedien Ghostbusters gjorde stor suksess i 1984, med Bill Murray, Dan Aykroyd og Harold Ramis i hovedrollene. Oppfølgeren kom med de samme gutta i rollene i Ghostbusters II i 1989.

Nå er det klart for en ny tredje versjon av klassikeren, men denne gang skal rollene besettes av fire damer. De fire er Kristen Wiig (41), Melissa McCarthy (44), Leslie Jones (48) og Kate McKinnon (31).

Opptakene til filmen starter opp i New York, og filmen kommer til å ha premiere 22. juli 2016.

Regissøren av den nye Ghostbusters filmen blir Paul Feig. Han kjenner godt til skuespillerne Kristen Wiig og Melissa McCarthy som han regisserte i filmen Bridesmaids i 2011.

Leslie Jones og Kate McKinnon er kjent fra Saturday Night Live.

– Det beste jeg vet er å jobbe med morsomme kvinner, sa Feig til Entertainment Weekly.

Ghostbusters-veteranen Bill Murray er stor fan av at det kommer en kvinnelig versjon av komedien han har et kjærlig forhold til.

– Det er bare hyggelig at det kommer en ny versjon. Jeg kommer til å gå å se den filmen, og de har sikkert bedre kostymer en det vi hadde, sier Murray til The Star.