Oslo  20140823.
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20140823. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Triumf for Rekdals oddstips

Fikk inn gårsdagens kupong med Derby County og Dover Athletic. Sjekk dagens tips!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SHEFFIELD UTD - TOTTENHAM (LIGACUP) H: 4,15 U: 3,45 B: 1,65
Semifinale i ligacupen, Spurs leder 1-0 fra første kamp. På lørdag spilte Sheffield United 1-1 mot Preston North End. De har fortsatt muligheten til å ta en playoff-plass i League One, men da må formen bli bedre. Tottenham røk ut av FA-cupen med 1-2 for Leicester hjemme på White Hart Lane lørdag, det var uventet og skuffende. Det kan inspirere til ekstra innsats her for å sikre en tur til wembley. Sheffield United-trener Nigel Clough hvilte en hel haug spillere i helga, og satser tydeligvis tungt her. Nacer Chadli er småskadet og er antagelig ute for Spurs, som også mangler Nabil Bentaleb som spiller afrikamesterskapet for Algerie.

ATLETICO MADRID - BARCELONA (COPA DEL REY) H: 3,10 U: 3,10 B: 2,15
Returkamp i Copa del Rey, Barcelona leder 1-0 fra første kamp. Da ble Lionel Messi matchvinner i det 85. minutt. Jevn kamp da, blir nok jevnt nå også. Atletico er sterke hjemme på Vicente Calderon, og slo Rayo Vallecano 3-1 her i helga. Står med kun ett hjemmetap på snart et helt år i alle konkurranser. Spiller også svært sjelden uavgjort hjemme. Barcelona vant her sist i La Liga i mai 2013. De slo Elche 6-0 i helga, men Elche er elendige og var nok ikke særlig til målestokk. Bråket i Barcelona kan ha vært overdrevet av media, ting virker i alle fall roligere nå. Diego Godin står over denne for Atletico.