NFL truer med lagstraff om superstjernen tar seg til skrittet under Super Bowl

Marshawn Lynch har en obskøn måte å feire touchdowns på. Det liker ikke NFL.

Marshawn Lynch har to ganger denne sesongen blitt ilagt bøter, den siste til en verdi av 156.000 kroner, for å ha tatt seg til skrittet etter å ha scoret touchdowns.

Lynch scoret den avgjørende touchdownen da Seattle Seahawks sikret seg en plass i Super Bowl etter et utrolig comeback mot Green Bay Packers.

Den amerikanske fotballigaen (NFL) var alt annet enn fornøyd med bevegelsen som kronet comebacket og nå vil NFL sikre seg at lignende obskøne gester ikke skjer i sportens største utstillingsvindu: Super Bowl.

Ifølge ESPN har NFL gitt beskjed til Lynch og laget at om noe lignende skjer i Super Bowl søndag vil det ikke bare bli bøter. Laget vil straffes.

Seahawks vil bli belønnet med en lagstraff som koster dem 15 yards dersom Lynch tar seg til skrittet.

– Jeg har ikke snakket med ham om det enda, men jeg skal ta det opp med ham før kampen. Jeg forventer at han spiller en fantastisk Super Bowl, sier trener Pete Carroll til Seattle Times.

Marshawn Lynch er ikke ukjent med kontroverser og har også fått en bot på 800.000 kroner for å ikke følge NFLs retningslinjer for media denne sesongen.

Så er spørsmålet om 15 yards lagstraff er nok til å få Seahawks-stjernen til å droppe (u)vanen med å ta seg til skrittet.