BEGGE VAR BEST: Både Brendan Rodgers og Jose Mourinho syntes sitt lag var best i første semifinale på Anfield.
BEGGE VAR BEST: Både Brendan Rodgers og Jose Mourinho syntes sitt lag var best i første semifinale på Anfield.

– Vi burde vunnet 3-1 eller 4-1

Brendan Rodgers mener Liverpool var så mye bedre enn Chelsea sist at de ikke har noe å frykte på Stamford Bridge.

Brendan Rodgers er optimist før kveldens returkamp i Capital One Cup mot Chelsea.

Liverpool står med seks kamper uten tap i Premier League, med uavgjort mot Chelsea og Bolton i cupene inneklemt mellom ligakampene.

– Burde vunnet 3-1 eller 4-1
Liverpool-manageren lot seg ikke skremme av det Chelsea viste i 1-1-kampen på Anfield, og er overbevist om at de røde kan vinne på Stamford Bridge.

– Vi kommer dit etter en god prestasjon i første kamp, som vi burde ha vunnet. Det eneste vi manglet var den siste touchen inne i feltet. Alle som så kampen vil si at vi burde vunnet 3-1 eller 4-1. Men det gjorde vi ikke, og nå avgjøres alt i en kamp, sier han til Liverpool Echo.

Hans kollega på motsatt benk har et helt annet bilde av kampen på Anfield.

– Liverpool ga oss mye rom. De spilte med tre midtstoppere. Backene lå bredt. Vi kunne straffet dem mer enn vi gjorde der. Jeg var frustrert for til vanlig er midtbanen vår veldig god når vi har mistet ballen. Vi gjenvant ballen, tapte ballen, gjenvant ballen, mistet ballen – når jeg så det var mye rom til å score flere mål, sier Jose Mourinho til avisen.

Sturridge kan gjøre comeback
Daniel Sturridge kan få sitt comeback mot sin tidligere klubb.

Spissen var tilbake i full trening på søndag, men Rodgers er fortsatt ikke sikker på om han vil ta ham med på benken eller ikke.

– For oss handler det om å vurdere om det er verdt å ta risikoen. Hvis ikke så er han forhåpentligvis klar til helgen. Det er viktig at han er tilbake i trening, og de andre spillerne har klart seg veldig godt uten ham til nå, så det må vi ta med i vurderingen. Dersom han er på benken, så er det fordi han kan bidra. Han er en topp spiller, og dersom han kommer på banen, så håper vi at han gjør det bra, sier Liverpool-sjefen.

Se Chelsea - Liverpool direkte på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo kl 20.15