Her stormer The Voice-Yosef scenen og dekker til deltaker

Siri Kristines antrekk var ikke helt beregnet på de sterke TV-lampene. 

I fredagens episode av The Voice var Siri Kristine Størseth (28) blant deltakerne som fikk vise fram sangstemmen foran programmets fire mentorer.

28-åringen var nok ikke helt forberedt på hva som skulle skje da hun hadde sunget ferdig «Undermine» av den amerikanske countryartisten Kacey Musgraves.

Mentor og Madcon-stjerne Yosef Wolde-Mariam (36) stormet nemlig scenen og brettet en grå jakke rundt livet til deltakeren, som for anledningen hadde på seg en svart kjole.

– Det er så lyst her, så kjolen blir litt gjennomsiktig, så jeg tenkte at jeg skulle hjelpe henne mens hun stod her! gliste den galante mentoren.

– Det var så flaut! Jeg har vist fram rumpa mi til hele Norge, utbrøt Siri Kristine selv.

Se Yosef storme scenen ovenfor! Opptredenen til Siri Kristine ser du nedenfor.

Fikk to av mentorene til å snu seg 

Det var heldigvis ikke bare antrekk som var i fokus i fredagens program. Siri Kristine bergtok nemlig mentorene med sin countryrøst. Både Hanne Sørvaag og Sondre Lerche snudde seg. 

En entusiastisk Siri Kristine forteller til TV 2 at hun nesten ikke klarte å registrere at hun var videre i konkurransen. 

– Først gikk det nesten ikke helt opp for meg, fordi jeg konsentrerte meg så mye og tenkte på teksten og alt! Men da de snudde seg, tenkte jeg at jeg bare skulle kjøre på og gjøre mitt beste på resten!

Siri Kristine om å være videre: – Det er ubeskrivelig!

28-åringen jobber til vanlig i en gårdsbarnehage, med «masse små, herlige barn». Sangkarrieren har alltid vært en drøm, selv om den i den siste tiden har ligget på vent.

– Jeg har hatt en lang pause fra musikken fordi jeg ble mamma tidlig. Og så begynte jeg igjen nå i høst, på fremvisninger og sånn. Og så har jeg vært med på mye forskjellig tidligere, forklarer hun.

Nå håper Siri Kristine at The Voice kan bli muligheten til å jobbe videre med en musikalsk karriere. At hun nå er ett steg videre i konkurransen, er stort.

– Det er så ubeskrivelig! Jeg er så glad! Nå har jeg det helt fantastisk, dette var det jeg virkelig håpet på. Jeg har nesten aldri vært så glad, det er helt sykt!

Se The Voice fredager klokken 20.00 på TV 2.