Her kan man i alle fall ikke klage på dårlig skilting hvis man blir tatt for å kjøre for fort! Foto: Privat/Guri Heftye/ba.no/AMEDIA.
Her kan man i alle fall ikke klage på dårlig skilting hvis man blir tatt for å kjøre for fort! Foto: Privat/Guri Heftye/ba.no/AMEDIA.

Jo - her er det nok 50 som gjelder! 

Vanskelig å klage på dårlig skilting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Guri Heftye tok dette bildet i Drotningsvikveien i Godvik i Bergen vest søndag.

– Vet ikke hva dere sier jeg, men på meg virker det som det er 50 som gjelder, skriver hun humoristisk, på Instagram.

Bildet viser krysset mellom Drotningsvikveien og Breivikdalen. Veien opp til høyre i bildet går til Drotningsvik, og veien bildet er tatt fra går gjennom Breivikdalen. Det skriver Bergensavisen.

Se bildeserie: Morsomme skilt

Fartsgrense

Gunnar Kråkenes i Statens vegvesen sier skiltene er satt opp på denne måten fordi det er innført fartsreduserende tiltak på begge de to veiene.

– På den ene veien er det 40-sone, og på den andre er det 30-sone. Akkurat i dette krysset øker farten til 50 på begge veier, sier Kråkenes.

Smal vei

50-skiltet bakerst midt i bildet gjelder for veien fra Drotningsvik. Skiltet er plassert på venstre side av muren fordi veien er smal.

– Dette krysset er vanskelig utformet, og det kan sikkert diskuteres om vinkelen på skiltene kunne vært annereldes, men det er uansett riktig skiltet, sier Kråkenes.

Du kan lese mer om bil og trafikk på ba.no - her:

LES OGSÅ: Disse skiltene kan snart bli historie