ILLUSTRASJONSBILDE: Amerikansk flyplass. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
ILLUSTRASJONSBILDE: Amerikansk flyplass. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP

Kvinne (56) siktet for å ha druknet valp på flyplasstoalett

Kvinnen ble nektet ombordstigning på flyet fordi hun gjemte en valp i håndbagasjen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 56 år gammel amerikansk kvinne er mistenkt for å ha druknet sin 2 uker gamle Dobermann-valp på et flyplasstoalett i delstaten Nebraska. Det skriver avisen Grand Island Independent.

Det var på fredag at kvinnen skal ha prøvd å gå inn på flyet med valpen skjult i håndbagasjen, men hunden ble oppdaget av de flyplassansatte ved Central Nebraska Regional Airport.

Ble nektet boarding

56-åringen ble nektet adgang på flyet fordi hunden var for ung til å fly, og fordi den var dårlig sikret. Kvinnen skal også ha reist sammen med to andre hunder, men disse var godkjent for å fly.

Etter å ha blitt avvist i gaten ble kvinnen observert mens hun gikk inn på et flyplasstoalett. Kort tid senere meldte en annen reisende fra om at hun hadde funnet en druknet valp på dametoalettet.

Siktet for dyremishandling

56-åringen ble pågrepet og er siktet for drapet på hunden. Hun er også siktet for dyremishandling, melder nyhetsbyrået AP.

Den lokale dyrebeskyttelsen har utført obduksjon på den døde Dobermann-valpen, og har konkludert med at dødsårsaken var drukning.