Boltons reservekeeper stoppet Liverpool

Merseyside-klubben klarte ikke score hjemme mot Bolton i FA-cupen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Etter at både Manchester City og Chelsea hadde gått på cupsmeller tidligere på dagen, var det et heltent Liverpool-lag som tok i mot Bolton hjemme lørdag kveld.

Se høydepunktene øverst i artikkelen

Kontroversiell situasjon
Men det skulle ta litt tid før det begynte å skje ting på Anfield. Etter en forsiktig førsteomgang uten de store mulighetene, begynte de røde å våkne til liv etter hvilen.

Etter noen få minutter av den andre omgangen fant Jordan Henderson innbytter Lazar Markovic ned en strålende pasning. Serberen  vippet ballen forbi Matt Mills, men ble hektet av Bolton forsvareren da han skulle avslutte. Dommer Kevin Friend valgte allikevel å vinke spillet videre og ikke vise ut Mills som hadde gult kort fra før.

– Det er ingen tvil om at han feller Markovic og skulle vært sendt i dusjen. Men Kevin Friend ser ikke ut til å få det med seg, sier TV 2s fotballekspert Petter Myhre etter kampen.

Stoppet av Boltons reservekeeper
Liverpool fortsatte å presse gjestene bakover. Anført av en meget aktiv Raheem Sterling spilte de seg til flere store muligheter.

Etter 70 minutter kunne Fabio Borini sendt vertene i føringen, men en strålende redning av gjestenes sisteskanse Ádám Bogdán, som sto en fantastisk kamp, hindret igjen Liverpool-ledelse. 

Ungareren, som til vanlig er andrevalget på keeperplassen i Championship-klubben, leverte flere strålende redninger og skapte hodebry for hjemmelaget

På overtid fikk Borini nok en stor mulighet etter innlegg fra Henderson, men denne gangen satte italieneren ballen like utenfor mål.

Og da Bogdán leverte en siste strålende redning på Lucas Leivas avslutning fire minutter på overtid ble det klart at lagene må ut i omkamp.

– Adam viste kvalitet
Etter kampen hyllet Neil Lennon lagets reservekeeper.

– Man trenger en god keeper for å hevde oss i slike kamper. Vi er svært heldige som har to gode keepere. Adam viste kvalitet i dag, sier nordiren som var strålende fornøyd med laget sitt. 

– Det var en strålende opptreden av oss. Med litt mer flaks kunne vi scoret ett mål kanskje.

Brendan Rodgers nektet å deppe til tross for at laget nå må ut i omkamp.

Vi var strålende og gjorde alt utenom å score. De forsvarte seg veldig bra og hadde en keeper med flere gode redninger. Jeg er stolt av laget som fortsatte å kjøre på, sier han.