Dahl Andersen sikret Oilers-seier i sudden death

Stavanger Oilers måtte kjempe hardt for 2-1-seieren mot Lørenskog lørdag, men en Christian Dahl Andersen-scoring i sudden death ga serielederen to svært viktige poeng.

Det ble en tett og jevn forestilling i Stavanger mellom lagene på 1.- og 3.-plass i eliteserien. Til slutt måtte det forlenging til for å skille lagene, og der trakk Oilers det lengste strået.

Minuttet ut i sudden death fikk Lørenskogs Christian Söderström to minutter for krysstakling, og det utnyttet hjemmelaget til fulle.

30 sekunder før utvisningen var ferdigsonet satte Andersen pucken i nettet, og han sikret med det to poeng til Oilers. Lørenskog reiser hjem med ett.

Nick Plastino ga Oilers ledelsen i undertall fem minutter ut i første periode. Robin Sterner utlignet fem minutter før slutt i annen periode, og flere mål ble det ikke i ordinær tid.

Seieren gir Stavanger åtte poengs forsprang med ni kamper å spille i kampen om å vinne grunnspillet, men Storhamar kan kutte det til fem poeng med seier over bunnlaget Manglerud Star søndag. (©NTB)