MÅLSCORER: Marouane Fellaini feirer mål mot Stoke City. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
MÅLSCORER: Marouane Fellaini feirer mål mot Stoke City. AFP PHOTO / PAUL ELLIS

Rekdal tipper på Manchester United

Sjekk den håndplukkede fredagskupongen til Kjetil Rekdal og se ekspertanalysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TAPPARA - TPS TURKU (LIIGA 40) H: 1,52 U: 4,20 B: 3,90
Alexander Bonsaksen og Tappara har klatret på tabellen etter fire seire på de fem siste kampene. De to siste hjemmekampene har endt 5-0 over Ilves i derbykampen og 6-1 over Espoo Blues. Det er knallsterkt. TPS ligger nest sist i serien, og kan havne helt sist med tap her. De står med syv strake tap, sist 1-2 for Lukko Rauma. Bonsaksen har rukket å spille 17 kamper for Tappara så langt, og står med tre poeng. Her bør Tappara fortsette den fine formen og vinne en ny, klar hjemmeseier.

KRC GENK - MOUSCRON (PRO LEAGUE) H: 1,45 U: 3,60 B: 5,40
Genk ligger på syvende plass på tabellen, men vil gå forbi Standard Liege og Charleroi med seier her, da de har en kamp mindre spilt. Det er viktig, da topp seks gir muligheten for dette snodige sluttspillet som kan ende i mesterskap. Genk startet med 1-1 borte mot Lokeren forrige helg, i første kamp etter vinterpausen. De er meget sterke hjemme, og står med fire seire på de fem siste. Mouscron ligger nede på 13. plass, og står med fire strake tap. Forrige helg tapte de 1-3 for Gent hjemme. Ngcongca (F) må sone karantene for Genk her, men de er allikevel solide favoritter mot svake Mouscron.

CAMBRIDGE - MANCHESTER UTD (1-0) (FA CUP) H: 3,95 U: 3,90 B: 1,50
Cambridge United landet en storfisk i FA-cupen etter de slo Luton Town 2-1 i forrige runde. Og laget har gjort det bra i det siste, de har slått Carlisle og Newport County uten baklengsmål på de to siste seriekampene. Dette blir allikevel Davids kamp mot Goliat - klubben ligger midt på tabellen i League Two. Manchester United slo QPR greit 2-0 sist, og har ikke kamp igjen før lørdag om en uke, da hjemme mot Leicester. Cambridge United møter Dagenham & Redbridge allerede på tirsdag. United kan sikkert rotere på laget allikevel, men selv de nest beste skal normalt sett slå Cambridge her. Og fadesen mot MK Dons ligger friskt i minne - det vil ikke United gjenta.