SATTE INN 3-2: Christian Larrivée sendte Storhamar i føringen 3-2 mot Kongsvinger. ARKIVFOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SATTE INN 3-2: Christian Larrivée sendte Storhamar i føringen 3-2 mot Kongsvinger. ARKIVFOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Storhamar slo kraftig tilbake etter å ha blitt rystet av Kongsvinger

Kongsvinger ledet både 1-0 og 2-1. Men så var det slutt på moroa for bunnlaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storhamar-Kongsvinger 8-2

Les alt om ishockey her!

Se videosammendrag av tre av de fire kampene nederst! Beklageligvis har vi på grunn av tekniske problemer ikke videobilder fra kampen mellom Storhamar og Kongsvinger.

Det var få som hadde trodd at kampen mellom topplaget Storhamar Dragons og bunnlaget Kongsvinger Knights skulle bli spesielt spennende, men 4:47 ut i den 1. perioden sjokkerte bortelaget Kongsvinger da Jonas Moen satte inn 1-0.

Storhamar hadde som ventet styrt spillet i åpningsminuttene, og det var nok mange på tribunen som rynket på nesen da Kongsvingers Kim André Flemming fant Moen som satte inn ledermålet.

Og når den første perioden gikk mot slutten var det nesten et lite mirakel at ikke Storhamar hadde utlignet. Men etter 20 avslutninger mot mål, skulle den endelig sitte for topplaget. Med bare 15 sekunder igjen av perioden skapte Eirik Skadsdammen balanse i regnskapet og sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Les også: Denne mannen skal gi VIF gullhåp

Rystet på ny
57 sekunder ut i midtperioden skulle uansett hjemmelaget og hjemmefansen få seg enda en overraskelse. Kongsvinger gikk hardt ut og like før minuttet var unnagjort satte Victor Zetterberg inn 2-1 til Kongsvinger.

Men så var det slutt på moroa for gjestene fra Kongsvinger. Drøye fire minutter etter Zetterbergs ledermål, utlignet Storhamar ved Jacob Berglund, og under et minutt seinere sendte Christian Larrivée hjemmelaget i ledelsen 3-2.

I det det gjenstod ti minutter av den andre perioden økte Adrian Saxrud Danielsen Storhamar-ledelsen til 4-2, og like før pause la Martin Gran på til 5-2.

GET-ligaen: Sjekk tabellen her!

Lekte inn 6-2
Bare et drøyt halvminutt ut i den siste perioden lekte Jacob Berglund inn kveldens sjette for hjemmelaget, og det er ikke til å skyve under en stol at luften etter hvert hadde begynt å sive ut av Kongsvinger-ballongen.

Fem minutter før slutt satte Luke Moffat inn 7-2 og et lite minutt før sluttsignalet gikk, fastsatte Martin Gran sluttresultatet til 8-2.

Torsdagens andre kamper i GET-ligaen:
Frisk Asker-Lillehammer IK 2-3
Lørenskog IK-Stjernen Hockey 2-1
Sparta Sarpsborg-Manglerud Star 5-3

Lørdag kl. 16.00 ser du Stavanger Oilers-Lørenskog IK på tv2sumo.no!