Pequeño galactico: «En liten Galactico », skriver Marca om Ødegaard-overgangen
Pequeño galactico: «En liten Galactico », skriver Marca om Ødegaard-overgangen

Marca: – Ødegaard var den utvalgte, selve juvelen i kronen til Pérez

Martin Ødegaards overgang til Real Madrid skaper overskrifter over hele verden. 

Madrid/TV 2 Sporten: Overgangen omtales av en rekke internasjonale nyhetsbyråer og nettsteder. Nyhetsbyrået AFP skriver at Real Madrid «har vunnet kampen mot de andre toppklubbene om å signere det 16 år gamle vidunderbarnet Martin Ødegaard fra Strømsgodset».

Interessen for 16-åringen fra Drammen har vært enorm og de siste månedene har han vært på besøk hos flere klubber. Barcelona, Bayern München, Arsenal og Liverpool er blant dem som har ønsket å hente unggutten. Til slutt falt valget på Real Madrid.

Følg det siste rundt Ødegaard og se presentasjonen direkte i vårt livesenter. Sendingen starter 12.00. 13.30 skal han presenteres!

Marca: «En liten galactico»
Den spanske storavisen Marca skriver at Ødegaard har overskriften «En liten galactico»/«Pequeño galactico» og skriver videre han  «følte seg som hjemme» da han besøkte treningsanlegget i Valdebebas, og at møtet med klubbpresident Florentino Peréz også gjorde inntrykk.

«Ødegaard vil bli presentert av Butragueño på Valdebebas klokken 13:30. Real betaler 2,8 millioner euro nå, og kan måtte betale 2,8 millioner euro til etterhvert. Kontrakten hans strekker seg over seks sesonger. Med denne signeringen har klubben vist autoritet, og vist til verden at Real Madrid er sjefen i dagens fotball. Det er mange unge talenter i dag, men Ødegaard var den utvalgte, den ønskede, juvelen i kronen til Florentino Pérez. Han skal ha aperitif med Castilla og deretter spise med førstelaget...»

«Men det som gjorde inntrykk var å se Florentino Pérez gå ned i gjørma, brette opp ermene og slåss for en signering han ville ha mer enn noen annen – som han i sin tid gjorde med «los galacticos»  Ronaldo og Gareth Bale.» 

«Los Blancos ser på overgangen som et kupp, siden tenåringssensasjonen er et av de mest ettertraktede prospektene i europeisk fotball», skriver Marca. (TV 2/NTB)